Kompletní ilustrovaná Kámasútra

Kompletní ilustrovaná Kámasútra https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/180528/bmid_kompletni-ilustrovana-kamasutra-mmS-180528.jpg 5 1 1

Kámasútra, klasická hinduistická kniha lásky, představuje co do věhlasu dosud nepřekonané dílo pojednávající o sexu. Byla sepsána téměř před 2000 lety a zabývá se všemi stránkami pohlavního života, včetně principů a technik dosažení rozkoše a společné extáze. Více než 250 vyobrazení- krásných uměleckých děl získaných z muzeí a soukromých sbírek po celém světě stejně jako z autorovy vlastní kolekce – názorně ilustruje různé sexuální pozice a erotické instrukce, které Kámasútra obsahuje. Výsledkem je vzrušující a smyslný čtenářský zážitek, jehož prostřednictvím moudrost Kámasútry ožívá před čtenářovýma očima.... celý text

Literatura naučná Erotika
Vydáno: , Rebo
Originální název:

Kámásútra


více info...

Přidat komentář

draka
10.08.2020 5 z 5

Poprvé jsem se k tomuto „Poučení o lásce“ dostal na vojně. Dost nevhodně zvolené téma pro vojáka základní služby, který byl doma pouze 4x za dva roky služby a ve vycházkové knížce napsáno: „Neskýtá záruku včasného návratu“. Nyní po dlouhých letech jsem si krásně ilustrovanou publikaci pořídil a přečetl znovu. Indie má bohatou a někdy krutou, krvavou historii, ale láska, vášeň a milování tam byla považována za umění. Umění milovat a myslet na druhého. Verš, který je pro mě alfou a omegou z této nádherné knihy:
„Muži a ženy jsouce stejné podstaty cítí stejný typ rozkoše, a proto musí muž ženu nejprve pohlavně vzrušit vášnivou milostnou předehrou a poté žhavě dokončit pohlavní akt tak, aby ona dosáhla vyvrcholení dříve než on nebo současně s ním“.
U některých pasáží jsem měl úsměv na tváři:
„První tři dny po svatbě by dívka a její manžel měli spát na podlaze a vyhnout se pohlavním rozkoším … .
„Počestná žena, která má ráda svého manžela, by měla jednat v souladu s jeho přáním, jakoby se jednalo o božskou bytost … .

Štítky knihy

kámasútra

Autorovy knížky

2005  100%Kompletní ilustrovaná Kámasútra

Kniha Kompletní ilustrovaná Kámasútra je v

Přečtených4x
Knihotéce1x
Chci si koupit1x