Kočky v akci! Neuvěřitelné kočičí příběhy

Kočky v akci! Neuvěřitelné kočičí příběhy https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/410782/bmid_kocky-v-akci-0Lw-410782.jpg 5 20 7

Ne nadarmo se říká, že kočky mají devět životů. Jsou to rozené dobrodružky, ale také umělkyně, múzy, léčitelky a zachránkyně. Jen se o tom málo ví a to je nespravedlivé! Ovšem tahle knížka jim to konečně jaksepatří vynahradí. Ve více než třiceti příbězích, které tu najdete, totiž hrají prim samí kočičí hrdinové a hrdinky. Dočtete se tu o dvou legendách druhé světové války, o nebojácných námořnících brázdících oceány, o pokořených světových rekordech, o kočkách, podle nichž vznikly knížky, a o spoustě dalších kočičích osobností - včetně jedné astronautky, která cestovala do vesmíru (a pak zase zpátky na zem, aby o své cestě mohla vyprávět). Zkrátka čeká vás pořádná dávka pozoruhodných kočičích zajímavostí a dobrodružství.... celý text

Příroda, zvířata Pro děti a mládež
Vydáno: , Ella & Max
Originální název:

Rebel Cats! Brave Tales of Feisty Felines , 2018


více info...

Přidat komentář

simca9342
15.05.2023 5 z 5

Kočkomilové zbystřete!
Kniha jinými slovy nejen průvodce životem našich mazlíčků, zápisky o jejich zdravotních účincích z kočičí poradny , ale hlavně ve větších kapitolách s ilustracemi představuje přes 20 kočičích " profesí a záchranných misí."
Hrdinové s drsným jazykem včetně kocouřího pilota z druhé světové na sebe nenechají dlouho čekat...
Na celé knize se mi líbil vzhled a forma chronologického znázornění vzniku koček.

Štěpinambura
25.08.2022 5 z 5

Krásná kniha kočičích hrdinů, mžu jen doporučit!


Renike
25.12.2020 5 z 5

Perfektní knížka - kočičí příběhy z celého světa. Některé hodně známé pro milovníky koček, některé méně. Hodně povedená kniha, doporučuji.

bagel
03.11.2020 4 z 5

Moc pěkně zpracováno, včetně doprovodných fakt o kočkách. A navíc krásné obrázky.

Alex.Barunka
11.11.2019 4 z 5

Trošku mi tam jako dospělákovi chyběla ta konečná tečka za příběhem jednotlivých koček. Jak to s nimi nakonec dopadlo, protože i to k tomu patří.

Ale graficky opravdu hezká publikace.

eva3992
16.09.2019 5 z 5

Přiznám se, že jsem si tuto knížku půjčila z knihovničky od Lukáška, ale jelikož jsem kočkomil, tak jsem si ji prostě nemohla nechat ujít.
V knížce je víc jak třicet příběhů o kočkách, které jsou neuvěřitelné, ale pravdivé. Dozvíte se zde třeba o kočce knihovnici, o kocourkovi, který ve válce zachránil život, o kočkách na lodi, ve vesmíru a mnoho dalších.
Příběhy jsou proloženy fakty, mýty i historií koček, kde se dozvíte spoustu zajímavých informací.
Nádherné obrázky vytvořilo celkem 17 ilustrátorů.
Opravdu úžasná knížka. Povinná četba pro všechny kočkomily bez rozdílu věku!

annes
09.08.2019 4 z 5

O prosím, napište takovouhle knížku o psech !!! Ač nejsem kočičí milenec, kniha mě zaujala a splnila i očekvání :-) Příběhy košek jsou sice trochu kratší ale zajímavosti které se v knize nachází vyplnily jejich nedostatky:-) Doporučuji všem velkým i malým kočičím nadšencům :-)

Autorovy další knížky

2019  91%Kočky v akci! Neuvěřitelné kočičí příběhy
2019  91%Psi v akci!: Neuvěřitelné, ale pravdivé psí příběhy z celého světa