Knížka o krystalech

Knížka o krystalech https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/404156/bmid_knizka-o-krystalech-DdG-404156.png 4 5 2

Léčivou sílu krystalů zná lidstvo již celá tisíciletí a v dnešní době tyto znalosti získávají stále větší oblibu. Judy Hallová patří mezi největší odbornice v oblasti a dokáže velmi jednoduchým způsobem ukázat, jak může zázračná energie těchto darů země pozitivně ovlivňovat každodenní život. Po úvodu, který nás seznámí s dějinami krystalů, jejich volbou a využíváním, se jednotlivé kapitoly zaměřují na určité krystaly a odhalují jejich přínosy v oblasti léčení, relaxace a zlepšení vitálních vibrací.... celý text

Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Beta-Dobrovský
Originální název:

The little book of crystals


více info...

Přidat komentář

lucygreen
08.02.2021 5 z 5

Tento typ knih normálně nehodnotím, ale tato skvělá malá knízečka si to zaslouží. Je to prostě stručné, krásně graficky provedené a je v ní vše základní, co chcete vědět. Už jen ze čtení této knihy sálá pozitivní energie :). Od autorky jsem ještě četla Kameny v praxi, ale bylo to dost složitější a tolik se mi to nelíbilo. Jen mě u této autorky (překladu) plete používání slova křemen × křišťál.

sira
02.03.2019 4 z 5

Útlá kniha nabízí základní informace o práci s krystaly - čištění, nabíjení, skladování i tvorbu krystalických mřížek. Kniha uvádí 15 základních krystalů, které jsou schopny pokrýt v podstatě všechna témata, které řešíme. Všechny hvězdičky nedávám jen kvůli tomu, že jsem u této autorky zvyklá na podrobnější informace:-) Pro někoho, pro koho je to spíš okrajové téma je kniha určitě super a i ti znalejší si tam najdou nové nápady.