Kniha prodlužující život

Kniha prodlužující život https://www.databazeknih.cz/img/books/67_/67651/kniha-prodluzujici-z-67651.jpg 3 4 2

Autor knihy ruský psycholog Sergej Nikitin nabízí dvě vzájemně propojené metody napravení psychického a fyzického zdraví – psychodynamiku a kryodynamiku.

Přidat komentář

Silveretta
12.05.2019 1 z 5

Autor, doktor z oboru psychiatrie, má v něčem pravdu, například, že někteří léčitelé využívají jen manipulace s našimi emocemi, o lidské tvorbě jakožto prostředkem pro udržení duševního zdraví, zbytečnosti vitamínových doplňků...ovšem některé věci jsou více než zarážející. Mluvit o józe jako o nicnedávajícím systému, který je spíše škodlivým, o meditacích jako technice"neznalců a hlupáků", protože omezují intelekt...o vegetariánství prohlášuje to, že způsobuje vyčerpání organismu atd. a to vše ze správného autorova přesvědčení a údajných vědeckých studií, které nelze dohledat.

Danafantom
29.01.2013 5 z 5

Líbí se mi knížky od ruských vědců, psychologů a ezoteriků - oni mají prostě svůj osobitý názor, odlišující se třeba od New Age. Takže to, co má většinový proud za samozřejmost, např. že meditace je jednoznačně přínosná a kladná, je zde označeno za škodlivé, ale když si přečtete důvody, možná je stejně jako já uznáte za logické a hodné zamyšlení.Kryodynamika, to je opět něco, se se dosti vymyká známým metodám. Je jednoduchá, můžete si ji aplikovat sami, potřebujete na to jen kostku ledu, a slibuje docela zázraky, které vzhledem k nenáročnosti metody stojí za to vyzkoušet, zvlášť když nad vámi různí odborníci jen krčí rameny.


Autorovy další knížky

2003  65%Kniha prodlužující život
1973  0%Od svítání do noci
1976  0%Létavice
2005  100%Pozor! Škodlivé potraviny