Kniha pocitů - Jak se vyznat v sobě a v ostatních

Kniha pocitů - Jak se vyznat v sobě a v ostatních https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/491816/kniha-pocitu-jak-se-vyznat-v-sobe-a-JaE-.jpg 5 13 2

Kniha je určena dětem od osmi let bez ohledu na to, jestli jsou na své pocity odborníci, nebo jim spíš nerozumí a snadno se v nich ztrácí. Ve třinácti kapitolách budou moct prozkoumat klid, překvapení, radost a štěstí, smutek, strach, odvahu, stud, hněv, závist a žárlivost, znechucení, nudu, zájem a lásku. S těmito pocity se v knize seznámí prostřednictvím pětice kamarádů.... celý text

Přidat komentář

Arkagas
21.04.2023 5 z 5

Dokonalost sama. Byť se jedná o knihu určenou dětem, tohle je dílo, které by si měl přečíst každý, kdo někdy bojuje se svými pocity a vlastně nechápe proč se zrovna cítí tak, či onak, nebo kam daný pocit vlastně zařadit.
Tahle knížka Vám pomůže poznat co se děje, jak s tím naložit a co čekat. Každý pocit je navíc zpracovaný jinou barvou, jsou přesně popsány jeho příznaky a nabídnuta řešení, jak s tím pracovat.
Skvost. Naprostý.

Moje hodnocení: 10/10

flanky
16.06.2022 5 z 5

Úžasná kniha, která je sice zacílená na děti, nicméně obsah je důležitý pro nás všechny. Často ani dospělí nedokáží popsat, jak se cítí, a pokud ano, tak nevědí, co mají s tímto pocitem dělat, jak se ho zbavit či s ním pracovat. Tahle kniha vám pomůže. Vše je jasně a srozumitelně vysvětleno. Doporučuji všem.


Štítky knihy

pro děti od 8 let emoce, pocity

Autoři knihy

Ester Stará
česká, 1969
Milan Starý
česká, 1970