Kniha osobnostních testů: 25 jednoduchých testů, které odhalí vaše pravé já

Kniha osobnostních testů: 25 jednoduchých testů, které odhalí vaše pravé já https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/493783/bmid_kniha-osobnostnich-testu-Kqh-493783.png 4 5 3

Každého z nás fascinují osobnostní testy, ať už klasické jako indikátor Myers-Briggs a jeho 16 osobností, nebo ty méně seriózní, které určují naši barvu nebo duchovní zvíře. Všichni se o sobě chceme dozvědět víc a pochopit, jak fungujeme. Kniha je psaná srozumitelným jazykem a kromě krásných ilustrací v ní najdete: + 25 klasických i moderních testů osobnosti + stručný úvod o původu každého testu + detailní analýzu a výklad výsledků + hlubší pochopení toho, co vás pohání, na základě vaší osobnosti + mapu k objevení vašich základních vlastností, jako je vůdčí styl, dovednosti managementu, emoční inteligence, vztah k financím, jazyk lásky a mnoho dalšího! Kniha osobnostních testů představuje seriózní, nadčasový zdroj pro jedince, páry, rodiny, přátele i kolegy. Na nic nečekejte a vyrazte na cestu za poznáním – ať už vás samých, nebo ostatních!... celý text

Osobní rozvoj a styl Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Via
Originální název:

The Book of Personality Tests: 25 Easy to Score Tests that Reveal the Real You , 2020


více info...

Přidat komentář

dzejkbeltygros
08.12.2023 3 z 5

Pokud nebudete mít velká očekávaní, tak bude kniha fajn. Já miluju různé testy, takže za mě super, ale spoustu testů si můžete udělat na internetu. Stejně o vás pouhých 12 otázek zase tolik nevypoví. Znovu bych si knihu asi nekoupila, ale když už ji mám, tak si ji nechám. Třeba ji použiju někdy v budoucnu v práci.

Starmoon
17.11.2022 3 z 5

Na knihe sa mi veľmi páčilo, že pred každým textom priniesla autorka zhrnutie, z akej teórie/štúdie vychádza, a na konci odkazy pre tých, ktorý by sa chceli téme venovať viac. Samotné testy však boli, nič v zlom, veľmi často lifestylové a predvídateľné. Ako zábavka na jeden večer fajn, žeby to však človeku poskytlo úplne nový pohľad na vlastnú osobnosť, tomu sa mi veriť nechce. Nevraviac o tom, že medzi testy, ktoré sa snažili aspoň tváriť seriózne, sa akosi dostali aj perly typu „ktoré je vaše slnečné znamenie“ alebo „ktoré je vaše duchovné zviera“.


KorovaLtd.
11.11.2022 3 z 5

Celkem zajímavé a lehké čtení, ale nelze si s testy hrát donekonečna. Rodinná zábava, která někdy sklouzává ke stylu testů z dívčích časopisů minulých let (např. Top Dívka, Bravo Girl). Takže pro mě jasný průměr.

Štítky knihy

testy typologie osobnosti

Autorovy knížky

Nicholas Haulwen
britská, 1955
2021  72%Kniha osobnostních testů: 25 jednoduchých testů, které odhalí vaše pravé já

Kniha Kniha osobnostních testů: 25 jednoduchých testů, které odhalí vaše pravé já je v

Právě čtených1x
Přečtených5x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce5x
Chystám se číst3x
Chci si koupit1x