Klíč ke všem vztahům

Klíč ke všem vztahům https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/35059/klic-ke-vsem-vztahum-35059.jpg 5 16 5

Vztah k sobě samému, vztah k životu, ke světu, ke svému tělu, k penězům, partnerské a milostné vztahy, vztahy s rodiči a dětmi a vztahy na pracovišti - tato kniha je celistvou inspirací pro plnohodnotný život a vztahy. Vysvětlí vám, že jste na světě proto, abyste se stále rozvíjeli a naplňovali svá přání. Tvrdí, že vy sami nejlépe víte, co je pro vás dobré, a na své cestě životem vás provází jedinečný navigační systém, jenž se projevuje prostřednictvím vašich pocitů. Odhaluje mylné předpoklady, které vás matou při řešení různých situací.... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Eugenika
Originální název:

The Vortex: Where the Law of Attraction Assembles All Cooperative Relationships


více info...

Přidat komentář

knihyKeMne
07.11.2021 4 z 5

Učení skupiny duchovních bytostí, které si říkají Abraham. A jsou značně ukecané :-) Základní myšlenku, že na co zaměříme pozornost a své myšlenky, to si k sobě vibračně přitáhneme, rozvíjejí v celé knize, takže pak už je to takové monotónní. Jo a taky myšlenku v duchu hesla "žít a nechat žít". Nevím proč, ale při čtení mi neustále chodilo na rozum vnitřní varování, že ani duchovní bytosti nejsou neomylné...

Mathiola8
03.02.2019 5 z 5

Kniha mě velmi příjemně naladila. Myšlenky v ní jsou krásné, poučné. Ráda se k nim budu vracet, ať je co nejvíce zapojím do života.


moničina
08.05.2018 5 z 5

Výborné trefné postrehy. Všetko to dáva zmysel.

Dafra
04.03.2017 5 z 5

Skvělá kniha, která mi změnila život v tom nejlepším slova smyslu. Myslím, že je to kniha na opakované a pozorné pročítání. Nejvíce si cením závěrečného dodatku, který stručně a jasně shrnuje hlavní myšlenku o "Zákonu přitažlivosti". Tuhle kapitolu si čas od času čtu a naplňuje mě energií a nadějí. Jsme tvůrci svého života a jediným naším úkolem je se cítit tady a teď co nejlépe. Zní to banálně, ale jsme bohužel zvyklí si neustále stěžovat, litovat se, zlobit se. Když však zaměříme svou pozornost na pozitivní myšlenky, představy a emoce, začnou se dít věci! Knihu rozhodně doporučuji přečíst a hlavně ji zkusit prožít.

sira
26.02.2017 3 z 5

Od knihy jsem čekala trošku více. Ústřední myšlenek je několik (my sami si tvoříme svou realitu, zasloužíme si hojnost čehokoliv, je třeba být v souladu se sebou samým...) a i když s nimi naprosto souhlasím, stále se to v podstatě opakuje dokola. Možná je to vhodné pro někoho, kdo se s takovým názorem setkává poprvé, protože několik zásadních myšlenek je tu rozebíráno ze všech možných úhlů. Kniha určitě stojí za přečtení, jen já bych ji zkrátila asi na čtvrtinu.

Autoři knihy

Esther Hicks
americká, 1948
Jerry Hicks
americká, 1927 - 2011