Klekner

Klekner https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/224416/bmid_klekner-Zsq-224416.jpg 4 7 1

První souborné vydání nedávno objevených zápisků z pozůstalosti Rudolfa Kleknera, pacienta psychiatrických léčeben. Jedinečná sonda do vnitřního světa nesmiřitelného realisty. Zaznamenáno podle autentických materiálů. Jeho myšlení se vymyká uznávané logice, tudíž podle všeobecných zvyklostí nepatří do normálního světa. Tyto jedinečné dokumenty jsou zasazeny do zrekonstruovaného bizarního příběhu, v němž je představen Rudolf spolu s kamarádem od školních let až do jeho odchodu z naší planety. Čtenáře nebo posluchače nejen pobaví, ale donutí jej i k tomu, aby se zamyslel nad smyslem života.... celý text

Přidat komentář

martin7848
08.12.2018 4 z 5

Váhám mezi třemi až čtyřmi hvězdičkami. Musím uznat, že je dílko skvěle řemeslně napsané a velmi dobře se čte (poslouchá). Autor dokáže použitými slovy a jejich poskládáním skvěle vtáhnout do děje.
Co se týká právě děje, tak ten je poněkud povídkový a je to takový český K-Pax (Život podle Prota). Jsou zde myšlenky, které občas donutí k zamyšlení, jak to s nimi vlastně je a myšlenky, které vás utvrdí v tom, že různí lidé se na svět dívají různě.

Autorovy další knížky

Václav Knop
česká, 1949
2014  80%Klekner
1992  0%Anekdotin

Kniha Klekner je v

Právě čtených1x
Přečtených9x
Knihotéce3x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x