Klasické příběhy

Klasické příběhy https://www.databazeknih.cz/img/books/61_/61587/klasicke-pribehy-61587.jpg 4 21 5

Znáte nejslavnější příběh všech dob? Máte tušení, který klasický příběh světové literatury je nejnapínavější a nejslavnější? Že by to byla Cesta kolem světa za osmdesát dní od Julese Verna, na které Phileas Fogg a jeho sluha Passepartout svádějí dramatický souboj nejen s časem, ale i se zavilým detektivem Fixem? Nebo spíš Černý krasavec - projížďka mezi požáry a povodněmi a příběh vyprávěný koňskou pusou. Či snad Větrná hůrka - příběh tajemství a lásky mezi ohnivým Heathcliffem a romanticky založenou Cathy, odehrávající se na pochmurných blatech? To zjistíte, když si přečtete tuto knížku. A navíc vám dovolíme nahlédnout do našeho průvodce po vymyšlených ostrovech a představíme vám pár krvežíznivých pirátů. Klasické příběhy. Tak děsivé je ještě neznáte!... celý text

Literatura světová Povídky Pro děti a mládež
Vydáno: , Egmont (ČR)
Originální název:

Top Ten Classic Stories


více info...

Přidat komentář

JancaMia
17.10.2022 4 z 5

Půjčeno z knihovny, zároveň opáčko po letech. Nejenom že se zasmějete , ještě si zopakujete klasickou literaturu.

iiiccc
06.09.2019 5 z 5

Do některých klasických příběhu musí člověk "dozrát", nelze je naservírovat dětem. Pro děti a mládež jsou v této knížce dobře převyprávěné a doilustrované příběhy, které by měl každý znát. Je potom jenom na nich, zda je příběh osloví natolik, aby si přečetli i jeho úplnou verzi.


Daniel312
06.03.2016

Krásné klasické příběhy v krátké verzi ,ale hezky napsané.

Dep8
15.12.2012 3 z 5

Dobrá kniha s nádechem humoru. Je v ní spoustu zajímavých informací. Klasické příběhy určitě stojí za alespoň jedno přečtení. Vřele vám tuto knihu doporučuji a nejen dětem.

loudalouda
14.06.2012

Docela dost v krátkosti sepsané opravdu známé knížky, čte se dobře, rychle.

Autorovy knížky

2006  79%Klasické příběhy

Kniha Klasické příběhy je v

Přečtených45x
Doporučených2x
Knihotéce13x
Chystám se číst4x
Chci si koupit5x
dalších seznamech1x