Klamstvo z lasky

Klamstvo z lasky https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/250606/mid_klamstvo-z-lasky-250606.jpg 4 10 3

Přidat komentář

lenkaabooks
05.09.2022

Nedočteno. Dá se to vůbec říci, když jsem skončila na straně 34, to jsem v podstatě se čtením ani nezačala. Ale mně to tak nebavilo, i těch pár stran mi lezlo na nervy. Další z knih, která mi dlouhá léta zbytečně zabírala místo v knihovně. Kdysi jsem četla od autorky "Noci s nepřítelem" a to bylo fajn. Možná jsem měla knize dát větší šanci, ale viděl někdo můj seznam Chci si přečíst? Co dodat :-)

Tereza457
17.12.2020 3 z 5

Kniha nebyla špatná..Příběh o spisovatelce, která to neměla lehké, ale nakonec si zajistila slávu. Poutavý mě přišel maximálně konec, jinak jsem se knihou prokousávala dlouho,na to že má jen necelých 300 stran.


Stromy
11.12.2018 2 z 5

Velmi nečekaně dobré dílo. Obálka vyzývala k naprosto odlišnému zážitku. Autorka bravurním slohem pojednává o nadané ženě, která svůj talent a veškerý čas svého života propůjčuje svému vážně nemocnému manželovi. Oddanost, loajalita. Volba člověka pomenšit se v jménu velikosti druhých. Zvrat ale nakonec nastává a to hned dvakrát. Příběh tak získává na přitažlivosti. Naprosto Vřele doporučuji. Zejména doporučuji pak těm, kdo hledají hodnotnou i poutavou zároveň literaturu, která pohltí naše myšlení a zároveň ho jistě posune.