Kladný princip dneška

Kladný princip dneška https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/120836/kladny-princip-dnesk-120836.jpg 4 14 5

Kniha je zaměřena na to, jak si osvojit inspirativní a motivující přístupy i v těžkých životních situacích, a je pro všechny povzbuzením k vytrvalosti.

Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Alpress
Originální název:

The Positive Principle Today , 1976


více info...

Přidat komentář

Stromovous
04.08.2022 1 z 5

Tragédie, blbě se kniha četla. Pořád se autor odkazoval na Boha a víru v něj, to si klidně zajděte do synagogy pane, ale to by nebyly peníze pro autora...
Během čtení jsem upadl do neuvěřitelné čtecí krize. Frustrace, že se panbíčkářům jednou vede lépe než nám normálním lidem v Česku, zemi Bezvěrců :)

Kniha nedá kolik slibuje!

elleigh01
14.12.2021 5 z 5

Zajímavá kniha, která se zabývá principem, že na vše existuje správná odpověď a že pozitivní myšlení pomůže tuto odpověď najít. Autor, oblíbený duchovní, se zabývá pozitivním přístupem. Mnoho jeho informací v knize se mi líbilo, a snažím se začínat den s dětmi vděčností a zvědavostí, co pěkného den přinese. Nevím, zda vás kniha naučí být stále pozitivní, ale určitě několik věcí a principu v ní je.


latanya34
16.11.2021 5 z 5

Zajímavá kniha, která se zabývá principem, že na vše existuje správná odpověď a že pozitivní myšlení pomůže tuto odpověď najít. Autor, oblíbený duchovní, se zabývá pozitivním přístupem. Mnoho jeho informací v knize se mi líbilo, a snažím se začínat den s dětmi vděčností a zvědavostí, co pěkného den přinese. Nevím, zda váš kniha naučí být stále pozitivní, ale určitě několik věcí a principu v ní je.

fnoudek
13.03.2021 3 z 5

"propuklo nebe na zemi"

AnDyB
07.02.2018 2 z 5

Kniha me nadchla ze zacatku. Chtela jsem motivacni knihu kde najdu jak si udrzet pozitivni mysleni ale bohuzel me cim dal vice opoustela chut knihu cist :( Nerikam ze je napsana spatne jen asi ne muj styl je to hodne o vire v boha coz jsem ja nehledala. Ale jsem si jista ze si najde sve priznivce v teto kategorii cetby :)