Kitchenette: Rok v kuchyni

Kitchenette: Rok v kuchyni https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/223723/bmid_kitchenette-rok-v-kuchyni-223723.jpg 4 23 3

Publikace Kitchenette Rok v kuchyni vychází z blogu, který již dva roky autorka s citem a zanícením připravuje pro svoje přátele a věrné příznivce. Originální kniha, která je komplexním dílem autorky (texty, fotografie a food styling Markéta produkovala sama) vám v běhu všech čtyř ročních dob nabídne klasická jídla, trochu exotiky, spoustu sladkého a také nepřeberné možnosti, jak do kuchyně vtáhnout nové chutě a ingredience. Každý recept má svůj malý příběh, o který se s vámi autorka podělí, a zase o kousek víc vás tak vtáhne do voňavého světa plného skvělých jídel. Knižní debut Markéty Pavleje se rodil s láskou k jídlu, rodině i kuchařské tradici, protože všechno, co v ní najdete, je poctivé, domácí, neskutečně lahodné a hlavně zdravé.... celý text

Přidat komentář

angloumene
31.07.2022 3 z 5

Markéta Pavleje aka Kitchenette vyniká bezvadným vkusem. Podobná je i její kniha. Netradiční formát, pevná vazba, kvalitní papír, nádherné fotky ze kterých dýchá vůně domova. Z receptů samotných už tak unešená nejsem. Kuchařka je vhodná spíše pro notorické prohlížeče a Markétiny fanoušky než pro kuchaře.

Anya636
04.02.2020 4 z 5

Markéta je velice inspirativní žena a její životní styl je mi velmi blízký a sympatický. Kniha se již bohužel koupit nedá, ale její blog je nabitý recepty a nápady. Kuchařka Jr naprosto luxusní, velmi se mi líbil kvalitní papír, záložky a celkově zpracování knihy a fotografií. Recepty skvostné, zdravé a originální. Bohužel mě osobně přijdou recepty složité. To je však pouze můj dojem, protože se snažím vše maximálně zjednodušovat, věřím, že pro šikovnou kuchařku bude kniha velkým přínosem.


Petruš999
07.09.2017 5 z 5

Tuto kuchařku mám v ruce velmi často a zatím mě nezklamala. Recepty jsou evidentně prověřené a fungují. Ráda se nechávám inspirovat a ráda experimentuji se zdravějšími variantami. Doporučuji podobným tipům mužů a žen!

Štítky knihy

kuchařky roční období

Autorovy další knížky

Markéta Pavleje
česká, 1983
2014  85%Kitchenette: Rok v kuchyni
2022  100%O svobodě

Kniha Kitchenette: Rok v kuchyni je v

Přečtených28x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených3x
Knihotéce28x
Chystám se číst15x
Chci si koupit10x
dalších seznamech1x