Keltské kroniky

Keltské kroniky https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/107330/mid_keltske-kroniky-hNH-107330.jpg 3 3 1

Maurice Cotterell při stopování a sledování Keltů, od jejich prvního objevení v čínské poušti Taklamakan přes Evropu do Irska, luští jejich šifry a odhrnuje závoj tajemství. V knize ukazuje, jak Keltové, podobně jako Mayové, Peruánci, Egypťané a Číňané znali supervědu o Slunci a vyšších řádech duchovnosti a zašifrovali své vědění do svých pokladů, aby je mohli opět objevit v budoucím převtělení, pro případ, že by se při nejbližší příležitosti nedostali do nebe. Tajemství z Chrámu nápisů v Mexiku a Brány slunce v Tiahuanaku pomohly autorovi zjistit totožnost Svatého Grálu a nalézt tento pohár, použitý Ježíšem a jeho učedníky při poslední večeři. Autor objevuje, že Grál skutečně vyzařuje světlo a prokazuje tak, že takzvané artušovské legendy se zakládají konec konců na skutečnosti. Nakonec jsou tajemství Grálu, které se dotýkají osudu všech nás, odhalena.... celý text

Literatura naučná Historie
Vydáno: , Pragma
Originální název:

The Celtic chronicles , 2006


více info...

Přidat komentář

vendy246
20.10.2023 4 z 5

Co spojuje Kelty, Židy, Peruánce, Římany a Egypťany? Shodné kódy v hrobkách keltských a čínských vládců, Tutanchamona, Pacala a Viracoty. Historie a poslání svatého grálu, popis jeho 365 částí a důkazy o jeho pravosti. Bible a poselství Ježíše, král Artuš a jeho družina. Staré kalendáře sledující sluneční cykly a přepólování Venuše a Země.
Všechna náboženství uznávají znovuzrození (křesťané peklo = znovu život na zemi). Šifry mají prozrazovat pokročilým duším v minulých životech nabyté informace - aby netápaly a směřovaly rovnou k cíli. Aby povýšily svoji energii čistotou a láskou.
Podle všeho je 5% vesmír a 95% Bůh.