Když zhasla světla...

Když zhasla světla... https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/242578/mid_kdyz-zhasla-svetla-242578.jpg 4 3 1

Pro: Jen, Lauren, Julii, Maggii Od: Sharon Datum: 10. ledna Pamatujete si na muže mých snů? Vyprávěla jsem vám, jak mě zachránil ve výtahu, v němž jsem uvízla. A teď se znovu objevil - jako můj nový klient! V momentě, kdy jsem zaslechla jeho hlas jsem věděla, že Jack Waterton je právě ten muž, o kterém už několik měsíců sním! Ale vůbec nevím, jestli si na mě pamatuje a jestli ví, že na naši jedinou společnou noc mám velmi milou vzpomínku...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

When the Lights Went Out , 2001


více info...

Přidat komentář

Kudík
24.08.2022 3 z 5

Tuto knihu jsem četla již někdy před lety a přišlo mi zvláštní, že jsou zde neobjasněné záležitosti, např. ohledně majitele firmy Kanea Haleyho a jeho otcovství.
Shodou náhod jsem si nedávno všimla, že podobnou anotaci má i jiný titul, a tak jsem si dohledala celou sérii, i když to jako série vedeno nikde není:

1. Judy Christenberry: Když zhasla světla..., postava Sharon Daviesová
2. Elizabeth Harbison: Falešné těhotenství, postava Jennifer Martinová (Jen)
3. Sandra Paul: Přeměna asistentky, postava Lauren Connerová
4. Julianna Morris: Léčka na šejka, postava Julie Parkerová
5. Raye Morgan: Šéfovo malé tajemství, postava Margaret Stewardová (Maggie)

Příběh Sharon je o tom, jak s neznámým mužem uvízne na x hodin ve výtahu. Myslí si, že zde umřou a Jack (jak se muž představí) se jí snaží uklidnit. Z tohoto "uklidnění" zjistí cca po dvou měsících, že je těhotná, ale otce vlastně vůbec nezná, jen jeho hlas a kolínskou. Do toho se její zaměstnavatel Kane Haley dozví, že bylo jeho uchované sperma ve spermobance nedopatřením nedávno aplikováno, ale příjemkyně je anonymní, pouze ví, že je to některá z jeho zaměstnankyň. Kdo to asi tak bude, je vlastně jasné hned v tomto díle, ale přesto se v každém díle ptá potencionální příjemkyně. :) Zápletka je přesto celkem originální, postavy až na věčně nespokojenou Sharon sympatické. V rámci žánru celkem čtivý průměr.