Když to není láska

Když to není láska https://www.databazeknih.cz/img/books/90_/90914/kdyz-to-neni-laska-90914.jpg 3 22 9

Neobyčejně jímavý a fascinující román, který se dívá na lásku a manželství očima šesti žen, jejichž osudy jsou navzájem propletené. Sára, která klesá pod tíhou rodinných i pracovních povinností, musí čelit velkému pokušení. Romantickou Kate zase trápí ztráta lásky. Isobel, která nikdy svého manžela nepodvedla, přijímá – a možná i nepřímo podnítí – jeho nevěru. Martha, pro níž její úžasné milostné dobrodružství, které ji potká coby zralou padesátnici, představuje rozhodující okamžik v životě. Sheila, která je díky nekonvenčnímu svazku odsouzená žít cudným životem. A konečně Judith, jejíž démoni minulosti musejí být uloženi ke spánku dříve, než může žít plným a pravdivým životem.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Víkend
Originální název:

If Not Love , 2006


více info...

Přidat komentář

Květinka008
14.02.2020 1 z 5

Po několika desítkách stran jsem čtení vzdala. Ztráta času. Jedna hvězda za pár dobrých výroků.

Katt15
05.02.2020 1 z 5

no tak tohle neneeee. Knihu jsem dočetla, ve své podstatě spíš z morálního hlediska vůči sobě, protože jsem prostě ještě knihu neodložila, aniž bych čtení dotáhla do konce. Ale nudila jsem se a modlila,aby už byl konec.


lenka9941
07.03.2019

Tuhle knihu jsem přečetla do 24 hodin, Je pravda, že k 1 kapitole jsem se musela vracet, ale pak už jsem se nemohla odtrhnout. Je zajímavé porovnávat životy 6 žen a možná se do nich vžívat. Možná, že se mi to líbilo proto, že už je mi 65, něco jsem viděla a slyšela-

NeradovaKatka
19.09.2016 2 z 5

Pro mě víceméně zklamání. Námět knihy je zajímavý, ale v autorčině podání jsem se nudou ukousala asi uprostřed první kapitoly. Nicméně knihu jsem dočetla a hodnotím kladně závěr, který byl pozitivní, i když v množství postav nebylo jednoduché se zorientovat.

Alienn
17.01.2016 3 z 5

Vůbec to není špatný nápad, pohled na lásku očima šesti žen, jejichž osud se protne. Bohužel mi úplně nesednul styl psaní a chybělo mi více dialogů. Nicméně některé příběhy byly podařené, zvlášť ty od třetího dále. Všem, co budou číst, doporučuji vydržet přes první příběh, který mi přišel asi nejslabší.

kiraa
25.08.2015 odpad!

Jedna z mála knih, které jsem nedočetla. Prvotní myšlenka určitě dobrá, ale prokousala jsem se pouze první ženou Sárou, která cítí k manželovi jisté citové vyhoření a pomýšlí na jeho kamaráda Harryho. Když pominu, že to celé uvažování Sáry na mě působí velice naivně, tak celý popis myšlenek mě nebavil. Vše je zaznamenáno velice rozvláčně, nezáživně a táhnoucí se psychorozbory jejího vědomí i nevědomí mě unavují. Jak začnu přeskakovat odstavce, je to celé v pytli. Prostě pozorovat ranní jinovatku jo a popis blankytné letní oblohy také, ale jen odsud posud.:) Tyto vzletné literární "rozvláčnosti" mi nevoní, mám ráda přímost, děj musí mít spád a to mi tady chybí. Já to prostě vyžaduji, jak u knihy, tak v životě... žádná šeď a nuda.

Terrez93
27.07.2015 odpad!

Tak tohle byla snad ta nejhorší knížka,kterou jsem kdy četla. Po první kapitole jsem myslela, že to ani nedočtu, ale překonala jsem se a doufala,že se začne konečně něco dít, ale nedočkala jsem se. Zdlouhavé popisování děje, žádný spád a hrozná nuda. V knížce se mi líbilo jen pár pasáží, ale převládalo spíše nudné vyprávění. Rozhodně si už znovu nepřečtu.

bbianka
27.05.2014 2 z 5

Ani nevím, jak tuhle knihu ohodnotit. Je v ní mnoho úseků, které mě nebavili, ale zase jsou tam takové, které mě fakt pohltili. Děj je ale zajímavý. Hlavně tím, jak tyhle zajímavé životní příběhy jsou ke všemu i tak propletené. Pokud někdo hledá klidnou relaxační knihu, tak je zajímevé si právě tuhle přečíst.

kika 13
28.10.2012 5 z 5

Nádherná knížka já ji četla bez dechu a párkrát měla slzy v očích.Úžasná.

Autorovy knížky

Kay Langdale
anglická
2009  52%Když to není láska

Kniha Když to není láska je v

Právě čtených2x
Přečtených31x
Doporučených1x
Knihotéce10x
Chystám se číst6x
Chci si koupit1x