Kdo si se mnou bude hrát?

Kdo si se mnou bude hrát? https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/107794/kdo-si-se-mnou-bude-hrat-107794.jpg 4 5 4

Příběh o malém medvídkovi, který má díky své modré srsti mnoho starostí a musí pochopit, co je v životě důležité. V jednom lese se narodí medvídek, ale není jako ostatní. Jeho srst je modrá a kvůli tomu má spoustu trápení. Některá zvířatka se mu smějí, nechtějí si s ním hrát, protože je jiný. Naštěstí nejsou všichni tak hloupí a Modrý medvídek pochopí, co je skutečné přátelství, a že nezáleží na tom, jak kdo vypadá, ale jaký je uvnitř. Kniha je vhodná pro předškoláky a děti mladšího školního věku.... celý text

Přidat komentář

yellow
01.06.2023 3 z 5

Takové relativně smutné příběhy o Modrém medvídkovi, který hledá kamarády, kteří by si s ním chtěli hrát, ale nemá kvůli své zvláštní barvě příliš úspěch.

Atlantis
26.03.2021 4 z 5

Povedená knížka pro děti. Jako dospělák jsem byl neustále napnutý, jestli nepřijde nějaká vyloženě drsná scéna, kdy začnou všichni modrého medvídka šikanovat a já budu muset při večerním předčítání přeskakovat. Ale ne, vše je zde pojato s lehkostí a nadhledem. A i když nejsou všichni v okolí k hlavní postavě vždy milí (závěr mi přišel spíše smutný, než hurá radujme se), nevzdává se.


medvedice3
27.12.2018 5 z 5

Příjemná knižka pro čtení před spaním i pro povídání o světě kolem nás. Ať žijí modří medvědi :-))).

evasamankova
16.03.2016 3 z 5

Příjemná povídání o modrém medvídkovi, pro něhož jako by nikde prozatím nebyli kamarádi... a tak hledá...a občas nalézá :) Ideálně ke čtení pro děti 5+.