Každý má někoho

Každý má někoho https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/253003/bmid_kazdy-nekoho-ma-253003.jpg 4 11 4

Novela o školákovi, jenž se vyznává ze svých vztahů k babičce, mamince, tátovi, sestře, nově narozenému bratrovi, vypráví o sobě, o jiných lidech i o věcech.

Přidat komentář

tamara1351
30.07.2020 5 z 5

nádherná kniha.....A my se najdeme,sblížíme se a budeme si navzájem tím,na koho jsme čekali,aby nebyl na světě nikdo,kdo někoho nemá......To mluví za vše.
Moje povinná školní četba:)

ViolettaCh.
01.03.2020 3 z 5

Tato knížka je vůbec mojí první přečtenou knihou v životě. Četla jsem ji v první třídě, hned v podzimních měsících, když jsem se naučila číst, a pamatuji si, že jsem měla velkou radost, jak se mi to podařilo pěkně přečíst. Proto jsem si ji zapamatovala. Pokud jde ale o knihu samotnou, tak si pamatuji, že se mi vůbec nelíbila, ale možná to bylo tím, že jsem tomu textu tehdy ještě tolik nerozuměla a soustředila jsem se na samotné čtení. Tak snad z nostalgie 3 hvězdičky, jinak bych dala jen jednu.


Cusco
13.02.2020

V knize je úvodní tištěné věnování autora knihy:

"Napsáno v Budislavi u Litomyšle na jaře roku 1960
a vděčně připsáno památce vzácné a statečné ženy
spisovatelky Růži Jilemnické."

escritora
23.06.2014 5 z 5

Moc pěkná a dojemná kniha. Stejně hezká jako všechny Nohovy básně pro děti. Každý má někoho je knížka napsaná podle skutečných událostí, kdy se autorovi narodil jeho nejmladší syn. Pro zajímavost, chlapeček, ústy kterého básník příběh vypráví, je nynější známý písničkář a básník Jakub Noha, miminko z knihy dnes vynikající bubeník Jan Noha.

http://music.taxoft.cz/jakub_noha/
http://www.imagine.cz/
http://www.botafogo.cz/

Kniha Každý má někoho je v

Přečtených13x
Knihotéce15x
Chystám se číst3x