Každá vteřina se počítá

Každá vteřina se počítá https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/10616/bmid_kazda-vterina-se-pocita-Tus-10616.jpg 4 51 4

Pětinásobný vítěz Tour de France se vrací s inspirativním vyprávěním o svých osobních i profesních vítězstvích a prohrách a svěřuje se s vlastní niternou zkušeností: teprve když málem zemřel, naučil se skutečně žít. Kniha navazuje na poutavé vyprávění Návrat do života a popisuje úvahy muže, který překonal všechna negativní očekávání diagnózy rakovina a vrátil se vítězně do života i cyklistického sedla.... celý text

Literatura naučná Biografie a memoáry
Vydáno: , Triton
Originální název:

Every Second Counts , 2002


více info...

Přidat komentář

Venda32
09.02.2020 4 z 5

O hvězdičku slabší než první Armstrongova kniha. Ale jako inspirativní kniha pro někoho, kdo si prochází (jakýmkoli) osobním peklem, je určitě dobrá. Vždy je dobré vidět, že existují lidé, kteří i přes nepřízeň osudu svůj život nezabalili a bojovali. A je dobré se oprostit od pozdějšího Armostrongovo dopingového přiznání. Není to omluva, ale tehdy zobali všichni.

petr3954
08.07.2017 5 z 5

Stejný komentář jako u prvního dílu. Perfektní kniha? No, americký kýčovitý bestseller. Silný příběh, který jsem žral, hltal a věřil mu!!! A pak jsem spadl tvrdě na zem.


Leng
22.12.2012 5 z 5

Když jsem knížku před pěti lety četl tak jsem hltal každé slovo otázkou je jak se bude číst poté co vyšlo najevo, že Lance celou dobu dopoval.Obzvlášť pasáže kdy si stěžuje na přísné dopingové kontroly asi vyzní dost smůtně.

bedy
24.10.2011

Příběh slavného cyklisty, který vypráví o svých vítězstvích, ale i zklamáních. Myslím, že motivace pro mladé a začínající cyklisty.

Štítky knihy

sport cyklistika závody (sport)

Autoři knihy

Lance Armstrong
americká, 1971
Sally Jenkins
americká, 1960