Kašli na to! Uleví se ti

Kašli na to! Uleví se ti https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/49502/kasli-na-to-ulevi-se-ti-49502.jpg 4 11 5

Víte, že nadávání je jednou z cest k osvícení? Pos-toj vyjádřený výrazem kašlu na to (případně něčím peprnějším) může být výrazně osvobozující, neboť představuje konec snahy mít věci pod kontrolou.Kniha velmi vtipně vysvětluje, oč v této filozofii jde, uvádí některé možnosti její praktické aplikace a poukazuje na její blahodárný vliv na naši mysl, tělo i okolí.Pokud se chcete pobavit, ale i uvolnit, rozhodně si kupte tuto knihu!... celý text

Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Eugenika
Originální název:

Fuck it : the ultimate spiritual way


více info...

Přidat komentář

SuperMum
11.05.2018 4 z 5

Kniha se četla dobře a rychle. Autorovo vyprávění je plné vtipných příběhů a rad, jak brát život s nadhledem a netrápit se maličkostmi. Podle mě druhá nejlepší kniha tohoto autora. (Na prvním místě mám Do pr****, dělejte, co vás baví.)

Shindo
06.12.2017 4 z 5

Málokedy si kupujem motivačné knihy, obdobie, kedy som ich kupoval a hltal po kvantách už je dávno preč. K tejto sympatickej brožúrke sa však rád vrátim vždy, keď si potrebujem pripomenúť, aby som nestresoval a nebral sa až tak vážne. Jediné, čo zamrzí je omnoho jemnejší preklad povodného názvu knihy. Síce, je otázne, či by sa pri doslovnom preklade dostala na český knižný trh.


kateka
01.07.2015 5 z 5

Moc mě nadchla, je to vtipně napsané, autor určitě nemyslí, že na všechno se máme doslova vykašlat, ale že někdy zbytečně lpíme na věcech, které tak důležité nejsou. Je to psána vtipně a tak trochu vulgárně (myslím tím slova typu Fuck it), aby více přiblížil a odlehčil téma života a způsobu jak ho všechno prožíváme. Mě kniha povzbudila a i jsem se pobavila a zároveň zamyslela.

ajaworld
14.01.2014 3 z 5

Jo jo, worka má pravdu, stačí se řídit jen tím nadpisem. Některé kapitoly mi přijdou až hodně přitažené za vlasy. Ale podstata je dobrá, vážně je možné se vykašlat na spoustu věcí, protože oni se jen tak dělají, že jsou důležité...nejsou.
Autor knihy si hlavně dělá dobrý byznys z tohoto tématu - kursy, knihy atp. Ale když mu to vynáší, proč ne...

worka
05.04.2013 1 z 5

Přečetl jsem 105 stran (z 240) a pak se na to vykašlal. Jediná smysluplná informace je na obalu: "Vykašlete se na všechno a začněte žít svůj život tak, jak chcete vy, a ne jak si to přeje vaše okolí". Dál už jsem nenašel ani informace ani pobavení.