Karlos Vémola - Lvi žerou první

Karlos Vémola - Lvi žerou první https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/406713/bmid_karlos-vemola-lvi-zerou-prvni-Uql-406713.jpg 4 17 8

Odhodlanost. Síla. Víra. Neústupnost. Píle. Trpělivost. Až neuvěřitelný příběh Karlose Vémoly, přední české hvězdy bojových sportů. Začal v malém městě, ale vyústil ve světoznámé a respektované jméno. Poznejte život profesionálního sportovce, a to od úplných začátků, až po současné úspěchy a plány. Život, který není jen tak pro každého. Nechte se motivovat odhodlaností jít si nekompromisně za svým cílem, a to i přes množství překážek, které mu předcházejí. Přečtěte si o cestě bojovníka a historicky prvního Čecha v UFC, světové organizaci bojových sportů. Téměř dvou set stránková biografie formou rozhovoru vás vtáhne a nebudete chtít přestat, dokud se nedozvíte celý příběh o jeho kontroverzním životě na hraně. Tato kniha byla realizována exkluzivně společností NUTREND na základě dlouholeté spolupráce s Karlosem. Jedná se o zcela unikátní surový průřez skutečnou životní cestou.... celý text

Přidat komentář

jan.para
28.11.2021 4 z 5

Kniha popisuje životní příběh Karlose Vémoly cca do roku 2019. Kniha je napsána formou zpovědi.

KobraCSGO
16.07.2020 5 z 5

Příběh českého MMA zapasníka Karlose Vémoly.


Filatov
10.12.2019 5 z 5

Díky téhle knize jsem se dozvěděl vše co jsem o Karlosovi nevěděl. Ano přizmejme si, že jméno Karlos Terminátor Vémola zná u nás už téměř každý, ale málokdoví, kdo vlastně tento sportovec je a jaký životní příběh má za sebou. Nebudu hodnotit jeho život, každopádně jsem rád, že jsem se dozvěděl, kdo Karlos vůbec je a musím uznat, že jeho mládí vůbec nebylo klidnou kapitolou života. Každá kapitola byla poutavá.

Anna740
01.10.2019 odpad!

Jediný plus - dobře napsaná kniha.
Hold někdo má svaly a někdo mozek.....

Coolniczka12
13.08.2019 5 z 5

Skvele zpracovana kniha.
On proste snad musi namotivovat i ty nejvetsi lemply sveta :) mezi nez se taky pocitam a po docteni se uz nemuzu dockat az zase zacnu cvicit. :)
Ale ted vazne, ten clovek to ma v hlave fakt dobre srovnany, veri v sebe, v to co dela a dela to fakt dobre. Spousta lidi co znam, tak si o zapasnicich mysli, ze jsou akorat vymlaceny hlavy, ale Karlos je dukazem presneho opaku. A ze vystupuje az prilis sebevedome? On na to ma absolutni pravo po tom, co dokazal. Obdivuju jeho schopnost delat vsechno po hlave a naplno.
Uz jenom treba to shazovani vahy. Ja uz po jednom jedinem kile mam dost :) proto kdyz uz nebudu vedet kudy kam, prectu si jeho pribeh znova.

Dera
13.05.2019 4 z 5

Obrovský chtíč po úspěchu. Za každou cenu. Recept podle Karlose být úspěšný a tohle v sobě má vrchovatě...

Mirin1349
15.04.2019 5 z 5

Kniha jedné z největších osobností současné MMA scény přibližuje Karlosovu cestu od dětských let až po současnost. Je psána formou rozhovoru, nechybí tam ani statistika Karlosových fightů a seznam jeho soupeřů. Karlos odpovídá velice otevřeně, zabrousí i do citlivých vod, přesto kniha nepůsobí bulvárním dojmem. Chronologicky dává dohromady jednotlivé informace, které známe z různých předešlých rozhovorů, ale zároveň je bohatě doplňuje o detaily, které zatím zveřejněny nikde nebyly. Otevřená zpověď, u které se rozhodně nudit nebudete.
Lvi žerou první.

romana0733
07.04.2019 5 z 5

Velice pěkně zpracovaná kniha. Je psaná formou rozhovorů od samého začátku pro mě nejlepšího MMA zápasníka.

Autoři knihy

Karlos Vémola (p)
česká, 1985