Karlos Vémola: Jak to bylo doopravdy

Karlos Vémola: Jak to bylo doopravdy https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/459508/bmid_karlos-vemola-jak-to-bylo-doopravdy-RsT-459508.jpg 5 5 3

Smíšená bojová umění jsou sportem, který v posledních letech vyletěl raketově nahoru. Ze zápasníků se stávají celebrity, galavečery MMA vyprodávají tuzemské areny. Jedno jméno na domácí scéně ale převyšuje všechna ostatní. Karlos Vémola. Jako první Čech okusil nejslavnější zápasnickou ligu světa UFC. Po návratu domů se stal ikonou a jeho příběh přitáhl masy diváků k MMA. Dnes mu jsou vděčné desítky bojovníků, jeho popularita jim totiž pomohla na výsluní. Jak se z mladého darebáka s vadou zraku stal odhodlaný muž, který si vždy došel za svým? Jak ho ovlivnil rozvod rodičů, dráha kulturisty a práce vyhazovače v londýnském klubu? Tato kniha odhaluje životní příběh Karlose Vémoly plný vzestupů a pádů včetně toho nejbolestivějšího, když ho před vyprodanou O2 Arenou knokautoval rival Attila Végh. Tím ale Terminátorova cesta rozhodně nekončí.... celý text

Přidat komentář

tommaxis
01.01.2021 5 z 5

Knihu jsem přečetl na jeden zátah. Neuvěřitelný příběh člověka který si jde tvrdě za svým. Kniha nejen pro fanoušky, ale i pro ty co Karlose moc nemusí, třeba jim kniha otevře oči.

DavidKeller
01.01.2021 5 z 5

Kniha která vás v některých ohledech může i motivovat, nebo dokonce změnit na Karlose názor, pokud teda o něm čtete jen v bulváru nebo na internetu. Velice mě bavilo jeho vypravění o mládi kde vyrůstal v Liticich nad Orlicí a chodil do "činkárny" v Žamberku...obě tyto lokality mám za rohem a možna jsem to proto i vnímal jako fajne věc! I divoká kariéra v Londýně kde dělal na "dveřich" až po úspěchy a pády ktere ke sportu patři ;) ..prostě kdo nepřečte nepochopi ;)


Davidoff21
30.12.2020 5 z 5

Je to dobře napsané.
Celý jeho život je prokreslen do této knihy. Výborně popisuje přípravy a jak náročný je život bojovníka aby se uživil. Je zde i jeho život od mala až po zápas století. Pro milovníky bojových sportů je tato knížka skvělým dárkem. Jeho jméno asi každý zná a tak se dozvíte proč. ????

Štítky knihy

zápasy, zápasení

Autorovy knížky

2020  96%Karlos Vémola: Jak to bylo doopravdy