Kardiologie v průběhu staletí

Kardiologie v průběhu staletí https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/495483/bmid_kardiologie-v-prubehu-staleti-KlI-495483.jpg 1 1 1

Seznam významných i méně známých lékařů z historie, kteří se zabývali interní medicínou a kardiologií. Jessenius je chráněná značka označující publikace určené odborné zdravotnické veřejnosti.

Přidat komentář

Dámaskloboukem
10.05.2022 odpad!

Nelze zjistit náklad v jakém kniha vyšla.
Tzv. sladká nevědomost.
Knížka není špatně napsaná.
Ale je naprosto k ničemu.
Nikdo z nás, kteří jsme ji dostali v rámci odborného sjezdu ji nepřečte. Nejde to a všichni jsme to rychle pochopili. Kdo by pročítal několik stovek krátkých životopisů lidí, jejichž jméno mu nic neříká.
K čemu je dobrá kniha, která se nehodí ke čtení?
Asi 30% z obdarovaných ji ihned po obdržení vyhodilo. Jako neužitečný leták z Kauflandu. Doufám, ze ji aspoň uklízečky dají do papíru.
Já jsem ji nevyhodila, ale zdarma ji nabízím event. zájemci. Zatím může sloužit k podložení něčeho nebo k zatížení rostlin při lisování. Podobných odborných skvostů mám víc.
Důvody proč taková díla přicházejí na svět jsou dva. Autor má čárku za odbornou publikaci a ještě si udělá “oko u šéfa”, který mu k načechrání vlastního ega rád napíše předmluvu.
Není vám líto stromů pánové? Při vašem vzdělání??

Štítky knihy

lékařství kardiologie

Autorovy další knížky

Čestmír Čihalík
česká, 1949
2013  0%EKG v klinické praxi
2022  0%Kardiologie v průběhu staletí