Karambol

Karambol https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/210947/mid_karambol-egX-210947.jpg 4 10 4

Koľkokrát sa musia zraziť, aby pochopili, ako sa navzájom priťahujú? Nika je gymnazistka, kvintánka. Jej najväčšou ambíciou je dostať sa do redakcie školského časopisu, o chlapcov nejaký výraznejší záujem nemá. Všetko sa zmení, keď sa na svahu na školskom lyžiarskom zájazde zrazí so Sebom, idolom všetkých mladších študentiek. Ich cesty sa začnú „nepochopiteľne“ krížiť, Sebo sa zjaví vždy, keď je Nika v kaši. A Nika zisťuje, že sa jej až prirýchlo dostal pod kožu. Aké sú však jeho zámery? Rodí sa medzi nimi niečo viac alebo ju má Sebo len ako zábavku? A čo bude, keď sa vrátia z lyžiarskeho domov?... celý text

Přidat komentář

E.T.007
02.11.2022 3 z 5

Jednohubka, ktorá neurazí, ale ani nenadchne. Určite však pri nej vypnete, lebo tento príbeh si nijaké premýšľanie nevyžaduje.

jitka_dankova
10.03.2022 odpad!

Příběh o tom, jak se do sebe dva mladí studenti zamilují na školním lyžařském výcviku. Určeno primárně pro dívky kolem 14 let. Za sebe ale musím napsat, že jsem byla bohužel zklamaná. Myslela jsem si, že mi tématem knížka velmi dobře sedne, že půjde jen o škádlení a milé situace na horách. Bohužel mi hlavní postavy docela lezly na nervy, nechápala jsem jejich chování. Téma drog tam bylo naprosto divně vložené jako na sílu, téma článku a kariéry "reportérky" pro školní časopis tam bylo zase pro změnu absolutně nevyužité. A ty trapné scénky, to jsem opravdu nemusela. Několik situací jsem vůbec nepochopila. To, že hlavní hrdina kouří mi opravdu hodně vadilo a bylo mi nepříjemné o tom číst. O to hůř jsem pak snášela na konci to, že začne kouřit ještě i hlavní hrdinka. Právě toto byla poslední kapka, kvůli které místo jedné hvězdičky dávám žádnou. Opravdu se mi z toho tak nějak zvedal žaludek, asi mám prostě velké předsudky... po přečtení knížky ve mně zůstal jen hodně nepříjemný pocit, bohužel.


SknihouVrukách
21.03.2019 4 z 5

Od knihy Karambol som veľa neočakávala a bola som príjemne prekvapená. Kniha sa rýchlo čítala. Hlavná hrdinka bola občas otravná. Dej bol celkom plytký, od začiatku som vedela ako to dopadne. Najviac ma bavila časť z lyžiarského, tá druhá veľmi nie. 3,5*/5*

Liana
28.09.2014 5 z 5

Veľmi pekná a svieža knižka. Prečítaná za deň. Síce určená skôr pre mladšie ročníky, ale mňa osobne potešila, aj keď mám už strednú školu dávno za sebou. Bola to taká príjemná spomienka na stredoškolské časy.