Kamilka má velké starosti

Kamilka má velké starosti https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/140139/kamilka-ma-velke-sta.jpg 4 24 2

Mělo by vyjít 23.11.2012. Kamilka má velké starosti je další poučná kniha ze série o malé roztomilé holčičce v předškolním věku. V knize jsou čtyři příběhy zabývající se běžnými situacemi v dětském životě, které však mohou být pro dítě stresující. Příběhy jdou ruku v ruce s krásnými ilustracemi. Kamilka se nechce mýt, v tomto vyprávění si Kamilka myslí, že se děda srazil, protože se myl. V příběhu Kamilka jde k lékaři se Kamilka bojí pana doktora, ale maminka jí pomůže překonat strach a Kamilka zjistí, že ta děsivá injekce skoro nebolela. Třetí příběh Kamilka se počurala vypráví o tom, jak se Kamilka počurala a bála se, že jí maminka kvůli tomu začne znovu dávat plínky. A tak se raději schovala. Všichni ji hledali, dostala moc vynadáno za to, že se schovala, ale maminka ji uklidnila a ujistila ji, že nedostane ani dudlík ani plínku. Poslední z příběhu je Kamilce se zdál zlý sen, kde maminka Kamilce vysvětlí, že když se jí zdál ošklivý sen, neznamená to, že se to stalo ve skutečnosti.... celý text

Přidat komentář

Zlatinka.Emilly
14.11.2020 5 z 5

ČTENÍ S REBEČKOU: Knížka pojednává o malé holčičce Kamilce, která prožívá běžné starosti svých vrstevníků. Čtení je milé, není toho hodně a doprovodné obrázky potěší. Knihu přečteme za čtvrt hodinky, takže super místo večerníčka.

EvikU.
19.10.2020 5 z 5

Kamilka a její příběhy nás provází každý den. Knihu, kterou si o ní půjčíme, tak si mi sedne dcera na klín, otevřeme knihu a dokud nečteme poslední písmenko, tak od ní nejdeme. Potom přijde domů tatínek a kniha jede nanovo. Její příběhy znám nazpaměť. Je v nich totiž krásně vysvětlené zrovna ty "největší" aktualní problémy, které prožívají děti 2 + nádhernou formou. Doporučuji.


Autorovy další knížky

2012  90%Kamilka a zvířátka
2012  86%Kamilka a její rodina
2012  87%Kamilka a její kamarádi
2012  85%Kamilka má velké starosti
2012  90%Kamilka a medvídek Míša

Kniha Kamilka má velké starosti je v

Přečtených26x
Doporučených1x
Knihotéce6x
Chci si koupit5x