Kamarádi z naší ulice

Kamarádi z naší ulice https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/488734/bmid_kamaradi-z-nasi-ulice-rms-488734.png 5 8 2

Kluci a holky z našeho města prožívají každý den spoustu zábavy. A ty můžeš s nimi! Vydej se s Vojtou a jeho tatínkem na vodu a pak pomoz Jůlince postarat se o zatoulanou kočičku. S Radimem a jeho sourozenci pofrčíte z kopce na starém kole po dědovi. Jen pozor, ať se nevybouráte! S rozbitým kolenem přece na lov tajemné umbošky lesní nemůžeš. Verunka s Klárkou už jsou jí na stopě a doufají, že jim ji pomůžeš přivábit na vůni opékaných špekáčků... celý text

Přidat komentář

Aknel26
07.09.2022 5 z 5

Super knížka plná "civilních" příběhů dětí, převážně mladších školáků. Chlapec spadne do rybníka, holčička najde zraněné koťátko, kluk si povídá s dědečkem, děti zabloudí na horské túře, rodina má svérázného souseda... Prostě příhody ze života, napsané pěkným, pečlivým slohem. Některé příběhy přinášejí poučení, jiné jsou veselé, dobrodružné a také osvětové - jedna z povídek se odehrává v Moravském krasu a čtenáři se tedy dozvědí nejednu turistickou zajímavost. Moc se nám líbily i ilustrace.

Laxik
31.01.2022 5 z 5

Moc pěkná kniha pro všechny děti od 5 do 8 let.

15 příběhů z života dětí předškolního i školního věku prožívajících dobrodružství, která se můžou stát komukoli z nás – ať už na prázdninách u babičky, na dětském táboře, s rodiči na dovolelé nebo s kamarády ze sousedství. Zábava, kamarádství, nezbeda a průšvihy, ale taky láska ke zvířatům a nenásilné poučení.

Rozverné ilustrace Lukáše Fibricha tomu všemu dávají život a dělají z pěkné knihy nutnost pro všechny rodiče.


Štítky knihy

ponaučení pro děti pro děti od 5 let parta dětí autorské ilustrace

Autorovy další knížky

2023  96%Kluk v kopačkách
2022  98%Kamarádi z naší ulice
2024  97%Fotbalový kemp

Kniha Kamarádi z naší ulice je v

Přečtených6x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce3x
Chystám se číst7x
Chci si koupit2x