Kačka a Matěj na cestách

Kačka a Matěj na cestách https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/474112/bmid_kacka-a-matej-na-cestach-SVW-474112.jpg 5 4 2

Kačka a Matěj sní v parku o tom, jaká dobrodružství by chtěli zažít. Malý čtenář tak spolu s nimi objevuje Divoký západ, neznámou planetu s mimozemšťany, ale zažívá i letní či zimní radovánky a podívá se na farmu nebo na safari. Na každé stránce je několik úkolů, při kterých si děti procvičí postřeh a základní počty.

Pro děti a mládež Pro nejmenší
Vydáno: , Rebo
Originální název:

Op reis met Stijn & Kato


více info...

Přidat komentář

Gigy
08.11.2023

Kniha je doporučená od dvou let, ale domnívám se, že tohle věkové určení moc šťastné není. Knížka jako taková je hezká, ale obrázky jsou málo zřetelné a výrazné a tím pádem ne příliš atraktivní pro danou věkovou skupinu. Nemluvě o tom, že v takových obrázcích je těžké něco hledat, počítání od dvou let nekomentuju.

Selket
10.07.2021 4 z 5

Ačkoliv je kniha doporučena pro děti od dvou let, i menší děti z ní budou nadšené. Spousty věcí k hledání, oproti první knize s Kačkou a Matějem má tenhle "díl" trochu klasičtější formát, kdy jsou věci určené k hledání a počítání vyznačené po stranách, je ale možné hledat i podle vlastního vzorce. Trochu mi chyběly takové ty bonusové úkoly, které zadával až někdo nebo něco na obrázku.


Autorovy další knížky

Eefje Kuijl
nizozemská
2020  86%Kačka a Matěj - hledej v obrázcích
2021  90%Kačka a Matěj na cestách