Jürgen Klopp: Když diváci bouří

Jürgen Klopp: Když diváci bouří https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/382735/bmid_jurgen-klopp-kdyz-divaci-bouri-J1y-382735.jpg 4 12 2

Jürgen Klopp patří mezi nejlepší fotbalové trenéry současnosti. Borussii Dortmund dovedl na vrchol a svoje nadšení, temperament a nekompromisní styl přenesl i do anglického Liverpoolu. V knize se exkluzivně pojednává o jeho přátelích, rodině, i o jeho kolezích z praxe a hvězdných hráčských svěřencích.

Literatura světová Biografie a memoáry Sport
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Bring the Noise: The Jürgen Klopp Story , 2017


více info...

Přidat komentář

Prince_of_book
30.11.2020 5 z 5

Jako fanoušek Liverpoolu FC a milovník knih jsem si prostě nemohl dovolit doma nemít alespoň nějaký životopis našeho "Normal One" Jurgena Kloppa.

Musím říct, že až po přečtení knihy jsem zjistil, jak moc jsem toho o Kloppovi nevěděl a kolik toho "před LFC" zažil, ať už jako hráč, nebo jako trenér. Jsem moc rád, že jsem se toho o Jurgenovi tolik dozvěděl, jen je za mě krapátek škoda, že kniha vyšla předtím, než se liverpoolu povedlo vyhrát Champions League, to by byla krásná tečka na závěr, o premier league ani nemluvě.

Jaj již podotkl kolega pode mnou, díky knize mám pocit, že kloppa znám a doufám, že až jednou nadejde jeho čas v LFC, dojde k obřímu loučení, protože tahle legenda si ho zaslouží.

10/10

vrgulnik
27.12.2019 4 z 5

Asi každý fotbalový fanoušek, a zvláště ten liverpoolský, pravidelně sleduje články o tomto novodobém spasiteli severoanglického velkoklubu, ale kolik z nás ví něco víc o něm jako o člověku a jeho hráčské a trenérské minulosti?

Z jakého prostředí pochází, čím se liší od jiných trenérů, kdo byl jeho vzorem a učitelem, proč si vybral Anfield a které kluby mohl trénovat, kdyby se neupsal Liverpoolu?

Spousta otázek, na které v této knize naleznete odpověď. A nejen na ně. Po přečtení mám pocit, že tohoto německého dlouhána znám líp, více si ho vážím jako člověka i jako trenéra a jsem rád, že právě taková osobnost již čtvrtým rokem trénuje náš milovaný klub.


Autorovy další knížky

Raphael Honigstein
německá, 1973
2018  83%Jürgen Klopp: Když diváci bouří
2018  0%Restart: Německý fotbal přetvořil sám sebe a dobyl svět