Jsem v tom! Těhotenský manuál českých maminek

Jsem v tom! Těhotenský manuál českých maminek https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/266367/bmid_jsem-v-tom-tehotensky-manual-ces-ma-iQx-266367.jpg 4 27 10

Všechny ženy si během těhotenství kladou nespočet otázek – jak se budou cítit, co mohou jíst, jaká je čekají vyšetření či zda zvládnou chodit do práce. Jsem v tom! přináší užitečné rady a postřehy přímo od českých maminek, které procházely stejnou životní etapou a nebály se o své zkušenosti podělit. Jejich inspirativní příběhy a názory nabízejí čtenářkám jedinečný zdroj informací, doplněný praktickými radami a tipy.... celý text

Přidat komentář

TercaHoney
21.12.2023 3 z 5

Zajímavá kniha pro nastávající maminky nebo ty, které se rozhodly otěhotnět. Jediné co mi v tom chybělo, byla maminka třeba prodavačka apod. Profese maminek byli spíše vyšších pozic, kde se finance pohybovali v jiné kategorii.

Janek
26.04.2022 4 z 5

Stručně, jasně a s nadhledem.


RHorse
24.03.2021 3 z 5

Formát knihy mi neseděl, asi se tam člověk dozví hodně informací, ale za mě takové chaotické, asi je to tím, že jsem už přečetla další 2 knihy o těhotenství, kteér byly řešeny více chronologicky a již mi kniha nepřinesla nic nového.

Ophelie
15.03.2021 4 z 5

Super kniha jako takový základ pro nastávající maminky. Výhodou této knihy je, že ji napsala česká autorka, tudíž všechny rady a informace jsou z domácího prostředí (některé informace jsou už zastaralé, např. výše rodičovské, tzv. triple test apod., ale kniha byla vydána v r. 2016). Přehledně, stručně a jasně jsou zde uvedeny potřebné informace, rady a tipy ohledně období těhotenství, všech vyšetření, výběru kočárku, porodu apod.

utopia
21.11.2019 4 z 5

Skvělá kniha! Lidské, čtivé, z našeho prostředí. Dává prostor k přemýšlení nad svými vlastními postoji a ukazuje zkušenosti dalších žen. Člověk si lépe dokáže představit, jak rozdílně mohou být věci kolem těhotenství vnímány a není nucen k jednomu konkrétnímu názoru.

miri.f
27.05.2019 4 z 5

Moc šikovně napsaný manuál, který potěšil a někdy i trochu pobavil. Co hodnotím opravdu kladně, je zakomponování příběhů jiných dívek i žen, které si celým tím "Jsem v tom!" již prošly. Jejich zkušenosti a rady byly mnohem přínosnější, než ty z nejrůznějších internetových diskuzí, kde člověk zaručeně vždy nalezne nějaký katastrofický scénář, který v tomto stavu opravdu nepotřebuje číst. Za mě tedy rozhodně ****

Anna 13
05.10.2018 5 z 5

Knížka, která udělá radost všem nastávajícím maminkám.
Autorka píše v přátelském duchu a celá publikace vám bude rozhodně bližší než odborné knihy o těhotenství a porodu. Tato knížka bude spíš taková kamarádka, která obsahuje bohaté zkušenosti českých maminek...

Pokud chcete číst o tom, jak se vám miminko v bříšku vyvíjí týden po týdnu a chcete vědět, co vše se děje s vaším tělem během porodu, vyhledejte jiné knihy.
Tahle se spíše zabývá vašimi pocity z otěhotnění, z prvních pohybů děťátka, ze strachu z porodu a rozebírá spoustu ženských otázek, na které se třeba bojíte zeptat.

Je skvělá a patří do knihovničky každé zodpovědné maminky.

petruuuna
14.09.2018 4 z 5

Budoucí maminky se díky této knize můžou pěkně připravit na svou novou roli. Kladně hodnotím skutečné postřehy a názory těhotných a maminek.

janulka1310
01.02.2017 5 z 5

Kniha, u které jsem se hodně nasmála a taky jsem si u spousty věcí vytvořila svůj vlastní názor. Tím, že se nejedná o encyklopedii, tak jsou veškeré informace podávány lehkou formou, jsou velmi srozumitelné a hlavně ze života:)

fifejda
18.04.2016 4 z 5

Skvělá kniha pro ženy, které se ocitly "v tom", a nemají ještě valnou představu "v čem" vlastně a co to obnáší. Líbily se mi příspěvky jiných těhulek a maminek. Zejména proto, že ze začátku většina žen dodržuje informační embargo a na zkušenosti z okolí si musí ještě chvíli počkat.

Autorovy další knížky

2016  75%Jsem v tom! Těhotenský manuál českých maminek
2021  77%Můj rok 1981