Jsem rád, že...

Jsem rád, že... https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/534486/bmid_jsem-rad-ze-65f7e1d792831.jpg 4 9 3

Když Vendy opouštěla soudní síň kvůli rozvodu, netušila, že za tři hodiny bude sedět v letadle, které letí směr Ibiza. Dokonalý ráj na zemi. Sluncem zalité pláže, pohlcující slanou vůni středozemního moře a koktejlové drinky si však neužívá dle plánu. První dny jen smutní na pokoji a nechce nikam chodit. Naštěstí její dvě nejlepší kamarádky ji přesvědčí k akci. Nakonec se rozhodne si svou dovolenou užít. Jak se změní její život, když se vydá s Ninou a Jolou na party? Za mixážním pultem totiž bude stát mistr R.... celý text

Přidat komentář

Mon.CouCou
02.04.2024 5 z 5

(SPOILER) Ahoj, dlouho jsem se tady neobjevila s žádnou recenzí, ale teď to bylo náročnější. Přesto čtu denně. Dnes se chci dostat k mikro knize Martiny Šeborové - JSEM RÁD, ŽE...

Tajemný název, že? A anotace nám toho taky moc neprozradila. Jde však o dojemný, odpočinkový čtení, které přečtete třeba při cestě na dovolenou. A Martina nás na jednu dovolenou se svými kamarádky bere. Slunná Ibiza. Relax. Drinky u moře. Co víc si přát? Sladký příběh? Jo, zahodit starosti za hlavu. Co se v našich mozcích děje, to asi nemusím popisovat. Zvlášť, když to rozvodové razítko sotva zaschlo. Naštěstí máme v těch nejtěžších období okolo sebe kamarády. A i tady kamarádky zasáhnou a vytáhnou Vendy na party, kde potkává tajemného muže. Prostě romantika, holky! Jestli si hlavní hrdinka prožije jen letní románek, nebo co za tím je, neprozradím. Toto překvapení si prostě vychutnejte :-)

Martina tuto novelu prvně poslala do soutěže, ale jsem ráda, že se nechala přemluvit k samostatné knize. Není dlouhá, přesto bohatě stačí k navození správné atmosféry. Já o této autorce, protože znám její šuplíkové skvosty, říkám, že je pohádková. Prostě ten nádech mezi řádky je... Ty tři tečky se mi líbí-vracím se zpět k příběhu. Věřím, že o Martině ještě hodně uslyšíme. První, debutové dílo se povedlo a já jen držím pěsti v dalším psaní. Jen tak dál!
Knihu samozřejmě doporučuji.

Nuttelka
31.03.2024 3 z 5

Taková milá jednohubka před spaním.. Je to strašné klišé, ale občas si takovou sladkou pohádku ráda přečtu :-)


Sysel
24.03.2024 5 z 5

Milá oddechovka hodící se na dovolenou nebo do nehezkého počasí na zlepšení nálady. Stránky rychle utíkají, příběh se s ničím nemaže. Za mě super odpočinek u romantického příběhu.

Autorovy knížky

Martina Šeborová
česká, 1989
2024  78%Jsem rád, že...

Kniha Jsem rád, že... je v

Přečtených10x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce39x
Chystám se číst14x