Jóga prstů - jak můžeme léčit sami sebe

Jóga prstů - jak můžeme léčit sami sebe https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/379580/bmid_joga-prstu-jak-muzeme-lecit-sami-se-BgA-379580.jpg 5 3 3

Díky józe prstů se naučíme vnímat své tělo, mít jej rádi a vážit si jej. Je to právě naše tělo a žádné jiné, ve kterém strávíme celý život. Proč mu tedy ubližovat a ničit jej malichernými starostmi? Jak říká jedno známé pořekadlo, když nejde o život, nejde o nic. Pomocí jógy prstů můžeme pomoci sami sobě od různých bolestí, neduhů a jiných obtíží. Jóga prstů má svůj původ pravděpodobně v dávné Indii, kde lidé provozovali dodnes populární protahovací, posilovací, meditační a dechová cvičení, která působí blahodárně na stav celého těla i duše.... celý text

Přidat komentář

katka134
05.04.2024 5 z 5

Prima knížka. Jóga prstů je skvělý relax. A mě pomáhá při nachlazení a bolesti v krku, ale musí se začít cvičit hned při prvních příznacích.

Filomena1961
19.02.2023 5 z 5

Ono to funguje. Pozice jógy prstů jsou naprosto nenáročné a zvládne je kdokoli, kdekoli a nevyžadují žádné velké úsilí ani speciální podmínky. Pozice jsou detailně zobrazeny a u každé z nich je krátký popis dané pozice a na co působí.


haki34
12.05.2018 5 z 5

už jsem o józe prstů slyšela a pak náhodně natrefila v knihovně na tuhle knížku...začíná obecnou předmluvou, pak nás seznámí i s aromaterapí a nakonec následují cviky - mudry, foto reálných pozic prstů s popisky, jak ruce a prsty "poskládat", a dále jaký efekt cvičení přináší..doporučuji vyzkoušet !!

Štítky knihy

jóga prsty

Autorovy knížky

Karen Reeves
americká
2015  100%Jóga prstů - jak můžeme léčit sami sebe