Jóga pro oči

Jóga pro oči https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/457769/mid_joga-pro-oci-xmM-457769.jpg 4 3 2

Snadné cviky pro posílení zraku Ohromné množstí dospělých lidí trpí očními problémy, ať už dalekozrakostí či krátkozrakostí, podrážděním či únavou. Přitom je nejen možné, ale i snadné posilovat zrak a účinně ovlivňovat správné vidění, a to i v pokročilejším věku. Renomovaná autorka nabízí vynikající a jemná cvičení, která zmírňují individuální potíže a dokonce je i odstraňují. Jednoduše je můžete zařadit i do běžného pracovního dne a snadno tak zlepšit kvalitu svého života.... celý text

Literatura světová Literatura naučná Zdraví
Vydáno: , Pragma
Originální název:

Yoga für die Augen


více info...

Přidat komentář

Vidlička
14.04.2023 2 z 5

Budu hodnotit pouze knihu a ne cviky jako takové, protože ty budou určitě účinné, jako kterékoliv cvičení, když se mu věnujete.
Takže: je tam přííííšerně moc vaty a takovejch těch trapně pronášenejch vět typu "mějte se rádi". A naopak mi na konci chybí přehledná "tabulka" všech dříve popsaných cviků.
Chápu, že chtěli prostě vydat knížku, ale dobrý grafik by to sfoukl na třech čtyřech stranách...

dohnálci
24.07.2021 5 z 5

Velmi jednoduše popsané jednoduché cviky včetně obrázků, které lze opravdu praktikovat téměř kdykoli a kdekoli. První část je věnována uvolnění a poté tréninku a posilování očních svalů. Na konec velmi oceňuji sestavené příklady jak by mohl takový ucelený trénink vypadat a hlavně pružnost a možnost jakýchkoliv kombinací libovolných cviků, tak jak vám bude vyhovovat.


Štítky knihy

jóga nemoci očí zrak oční cviky

Autorovy knížky

2020  80%Jóga pro oči

Kniha Jóga pro oči je v

Právě čtených2x
Přečtených5x
Čtenářské výzvě3x
Knihotéce4x
Chystám se číst5x
Chci si koupit4x