Jednou rozkvetu i já 3

Jednou rozkvetu i já 3 https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524019/bmid_jednou-rozkvetu-i-ja-3-65244c5d0d893.jpg 5 11 1

Jednou rozkvetu i já série

< 3. díl >

Zatímco si k sobě Tóko a Jú postupně nachází cestu, v Sajačině srdci klíčí semínko žárlivosti. Jú se ovšem přestává pídit po lásce, protože přesně tak si to Tóko přála... „Nejsem schopná se zamilovat. Nikdy jsem nikoho nemilovala a ani milovat nebudu.“

Komiksy
Vydáno: , Crew
Originální název:

Bloom into You, Vol. 3 , 2016


více info...

Přidat komentář

Áňa 998
07.02.2024 4 z 5

Jednou rozkvetu i já je za mě dost fajn překvapení. Ze začátku jsem si nebyla moc jistá, jestli to bude můj šálek kávy. Přeci jen, romantická manga? Mám radši akční kousky, sem tam nějaký ten superhrdina nebo ninja. Ale ráda měním prostředí, takže jsem zariskovala.
.
A ten risk se vyplatil! O Vánoce jsem se pustila do třetího dílu mangy Jednou rozkvetu i já a musím říct, že jsem se opět skvěle bavila, uculovala se jak blázen a užívala si školní prostředí, které mě tady strašně baví.
.
Tato manga je žánrově LGBT, a hlavními postavami jsou tu dvě holky, Tóko a Jú. Tóko je strašně skvělá postava. Je to taková ta školní hvězda, ale bere všechny stejným metrem. Ví co chce, a zatím si prostě jde. Takže to znamená, že když našla zalíbení v Jú, přebírá otěže, jde do akce rovnýma nohama a nebojí se riskovat.
.
Jú je nejistá. Bojí se lásky, ale zároveň cítí vůči Tóko nějaké to mravenčení. Co by za to dala Sajači, další spolužačka, která začíná na pouto mezi dívkami žárlit. Jú a její "necitlivost" mi v několika případech docela vadila.
.
Žárlivost je takové hlavní téma tohohle dílu, společně s touhou Kóto, která chce po Jú, aby si uvědomila, že o ní opravdu stojí a dala jim šanci.
.
Kresba je tady strašně roztomilá. Líbí se mi, jak krásně zobrazuje emoce, ale i ukazuje školní prostředí.
.
Tahle série se mi moc líbí, i když to není úplně můj obvyklý žánr. Každopádně se těším na další díl, který už by měl být k dostání!

Štítky knihy

lesby, lesbismus LGBT, queer, LGBT+

Autorovy další knížky

Nio Nakatani
japonská
2023  82%Jednou rozkvetu i já 1
2023  82%Jednou rozkvetu i já 2
2023  91%Jednou rozkvetu i já 3
2024  93%Jednou rozkvetu i já 4
2024  0%Jednou rozkvetu i já 5