Jedenácté přikázání / Plameny lásky / Stín v písčinách / Dělej, že ji nevidíš

Jedenácté přikázání / Plameny lásky / Stín v písčinách / Dělej, že ji nevidíš https://www.databazeknih.cz/img/books/82_/82310/plameny-lasky-82310.jpg 4 20 4

Svazek obsahuje zkrácené verze čtyř úspěšných románů od amerických a anglických autorů. Doplněno krátkými medailonky uvedených autorů. Kniha obsahuje tyto tituly: Llewellyn, Sam: Stín v písčinách Archer, Jeffery: Jedenácté přikázání Graham, Janice: Plameny lásky Clark-Higgins, Mary: Dělej, že ji nevidíš

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Reader's Digest Výběr (ČR)
Originální název:

The Eleventh Commandment, Firebird, The Shadow in the Sands, Pretend You Donˊt See Her , 1998


více info...

Přidat komentář

Kate72
29.03.2021 4 z 5

Knížku jsem měla půjčenou od mamky už mi kdysi něco podobného půjčovala. Čtyři knihy v jedné, každá jiného rázu, proč ne. Mohu doporučit.

niknikita
23.02.2021 2 z 5

V podstatě hodnotím jenom poslední knihu: Dělej, že ji nevidíš. Trochu slabší příběh, který mne nijak zvlášť neupoutal a tak je asi dobře, že jsem četla jen tuto zkrácenou verzi.
Ostatní tři tituly byla pouze ztráta času. Je mi líto.


jenda
15.07.2017 3 z 5

Stejně jako Briv budu hodnotit pouze dvě knihy - Plameny lásky a Stín v písčinách.
Romantický příběh Plameny lásky až příliš jasně prozrazuje ženskou autorku, která se sice pokusila o milostně dramatický příběh, ale v závěru tento záměr opustila a nepochopitelně ho nahradila mystikou, připomínající "stěhování duší". Tím dokázala celý svůj příběh naprosto znevěrohodnit.
Stín v písčinách jsem měl v úmyslu po několika prvních stránkách, které vůbec nezaujaly, odložit; ale protože každou knihu, kterou začnu číst, ze zásady dočtu, dočetl jsem i tuhle. Vyprávění kapitána jachty, která má jakési tajné poslání, chvílemi získává na zajímavosti, aby vzápětí opět klesla do průměru. Myslím, že do edice Nejlepší světové čtení se Llewellynův román dostal nějakým nedopatřením; mnozí čeští autoři píší lepší věci...

Briv
13.02.2016 2 z 5

Z této čtveřice jsem v knize četla Plameny Lásky a Stín v písčinách.
Ostatní dvě jsem četla přímo knihy (ne zde zkrácené verze).

Plameny lásky: Pro mě absolutně nezajímavá, nudná, sice jsem dočetla, ale byla to pro mě ztráta času. Po dočtení jsem si říkala: "Cože?" Za jednu hvězdu.

Stín v písčinách: Takový průměr, téma nebylo špatné, možná kdyby bylo trochu lépe zpracováno, mohlo by z toho být i celkem zajímavé čtení. Nenadchla neurazila. Za tři hvězdy.

Štítky knihy

americká literatura anglická literatura zkrácená verze

Autoři knihy

Janice Graham
americká
Jeffrey Archer
anglická, 1940
Sam Llewellyn
anglická, 1948
Mary Higgins Clark
americká, 1927 - 2020

Kniha Jedenácté přikázání / Plameny lásky / Stín v písčinách / Dělej, že ji nevidíš je v

Právě čtených1x
Přečtených36x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce30x
Chystám se číst4x
Chci si koupit1x