Jde o vaši krev

Jde o vaši krev https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/310698/bmid_jde-o-vasi-krev-ky5-310698.jpg 4 6 3

Většina Čechů umírá předčasně v důsledku „nehod“ oběhového systému, především na infarkt, iktus, plicní embolii, trombózy anebo na komplikace při cukrovce. V současné době je v ČR léčeno více než 2,5milionu osob s nemocemi oběhového systému. Jak je možné, že těmito nemocemi trpí stále mladší lidé? Autor prokazuje, že klasická medicína nezkoumá příčiny uvedených nemocí, potlačuje pouze jejich příznaky, a i proto nebývá spolehlivě úspěšná. Možná to zní opovážlivě, ale existují velmi jednoduchá a levná opatření, jejichž zásluhou se lze těmto komplikacím vcelku spolehlivě vyhnout. A totéž platí i o cukrovce, z jejíhož rozšíření a současně nesprávné léčby si mnozí terapeuti učinili snový byznys, tvrdí autor a varuje nemocné před takzvanou cholesterolovou lží a užíváním nebezpečných preventivních léků. Seznamuje čtenáře se způsoby spolehlivé preventivní ochrany a informuje postižené, na co by měli dbát, ocitnou-li se ve zdravotní nouzi. Touto knihou završuje autor pětidílnou sérii o příčinách závažných nemocí a o nejspolehlivějších způsobech jejich léčby.... celý text

Zdravotnictví
Vydáno: , Dialog
Originální název:

Es geht um Ihr Blut


více info...

Přidat komentář

harena
10.10.2018 5 z 5

Opravdu zajímavá kniha. Autor se na zdraví dívá spíš očima fyzika a biologa a klade důraz na léčení příčiny. Vystudoval na renomované vysoké škole fyziku, matematiku a chemii, vzdělával se v přírodním léčitelstvím a založil školu přírodních léčitelů MEDICUS v Německu. Seznamuje čtenáře se způsoby spolehlivé preventivní ochrany a informuje postižené, na co by měli dbát, ocitnou-li se ve zdravotní nouzi. Zajímavě a srozumitelně popsané.

Olous1
02.09.2018 5 z 5

Velice zajímavé čtení. ..perfektně napsané a srozumitelné na pochopení. Vše o našem těle jak by mělo správně fungovat,když se k němu budeme správně chovat.Doporučuji.


fablen
13.12.2017 5 z 5

Vynikající kniha a vyhledám i další od tohoto autora. Srozumitelně popsáno jak funguje naše tělo a co je příčinou některých problémů.