Jako Fénix z popela

Jako Fénix z popela https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/382765/bmid_jako-fenix-z-popela-BaP-382765.jpg 3 8 2

Autorka Pavlína Lerchová se ve své knize vrací k událostem starým 20 let, kdy jí zemřela prvorozená dcera Věruška. Dívenka trpěla raritním kožním onemocněním, zvaným PLEVA syndrom, kterému nakonec podlehla. Její maminka popisuje svou mnohaletou cestu k vyrovnání se s osudem, svou proměnu v ženu, která dnes dodává sílu a optimismus ostatním prostřednictvím koučingu, jemuž se věnuje.... celý text

Přidat komentář

Jane2016
19.03.2024 5 z 5

Fuh, ani si nepamatuji, kdy naposledy jsem četla, takhle náročnou a smutnou knihu. Kniha „Jako fénix z popela“ mě zaujala svou smutnou větou na obálce: „Příběh matky, která přežila svou dceru“. Ačkoliv jsem moc netušila, co od knihy čekat, pustila jsem se do čtení.

A řeknu Vám, že autorka Pavlína Lerchová si zaslouží můj obdiv. Příběh, který je popsaný v knize je opravdu dechberoucí, ale napříč všem ranám osudu v závěru knihy čtete příběh ženy, která předává ostatním sílu a je nabitá optimismem.

Já jsem během čtení zažívala snad všechny různé emoce. Neubránila jsem se slzám, vyjadřovala jsem obdiv a konec knihy mne naplnil nepřeberným pocitem síly a odvahy.

Knihu doporučuji opravdu všem. Já hodnotím plným počtem hvězd.

DreamerX9
23.06.2019 5 z 5

Tato kniha je dechberoucím příběhem matky, která přežila své dítě. Na autorce nejvíce obdivuji statečnost s jakou tuto knihu napsala. Vyzdvihuje zde důležitost lidského bytí a uvědomování toho, že naše děti jsou dar a vytrvalost je naší sílou. Doporučuji každému


Štítky knihy

autobiografie

Autorovy knížky

2018  68%Jako Fénix z popela

Kniha Jako Fénix z popela je v

Přečtených9x
Čtenářské výzvě2x
Chystám se číst1x