Jak zemřít osamocen

Jak zemřít osamocen https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/452401/bmid_jak-zemrit-osamocen-0Bl-452401.jpg 4 27 8

Jednoduchý, snadno pochopitelný a blbuvzdorný rádce, jak (ne)pomoci sám sobě. Pro všechny odvážné duše, které jednoduše chtějí říci NE – ne partě kamarádů, když vás zvou na drink, ne oslavě narozenin kolegy v práci (ledaže by přinesl dort), a ne randění jakéhokoli druhu – právě pro vás je tady Blair, mistryně života v teplácích a konverzace jenom s vlastní kočkou. Se svojí temnou, ale zcela upřímnou perspektivou vás Blair naučí, jak se stát asociálním poustevníkem, selhat ve vaší nudné práci, sabotovat jakékoli vztahy, a vždy – vždycky – si zvolit gauč místo tělocvičny a nemít kvůli tomu špatné svědomí.... celý text

Literatura světová Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Beta-Dobrovský
Originální název:

How to Die Alone: The Foolproof Guide to Not Helping Yourself , 2019


více info...

Přidat komentář

Ellinek
31.07.2021 3 z 5

Na zahnání poslední hodinky v práci, když už se člověku po tom celodenním shonu nic nechce, je to tak akorát. Místy pobaví, rychle to utíká a chtěla bych být jako Blair. :D

DennisMoore
06.07.2021 4 z 5

S autorkou bych si docela rád zašel někam posedět a popovídat. Bohužel by tím ovšem porušila úplně každou svoji zásadu, takže smůla. Kniha je nicméně fajn, sice nijak zvlášť úžasná, ale dokáže nejen zabavit, nýbrž také pobavit. A to se cení.


bagel
15.06.2021 3 z 5

Slabší než podobné knihy stripů o introvertech. Ale je fajn, že téma bylo podáno trochu jinak, určitě hodně drsněji.

Boboking
16.02.2021 4 z 5

Další kniha ze života introvertů, podobná jako Introvertka v hlučném světě. Jen možná více ujetá, plná až černého humoru. A opět introvertka musí mít kočku... Proč? Což ale jako kočičí "otrok" chápu. Čtenářská "jednohubka" na půl hodinky.

Blaufik
29.12.2020 3 z 5

Blair je takovou nešťastnou duší, které její život tak, jak je, vlastně vyhovuje. Nestojí o přátele, večírky ani další situace, ve kterých by se měla setkávat s dalšími lidmi a tato setkání si užívat. Chce, aby všechno zůstalo tak, jak to je a je připravena vám poradit, abyste toho docílili také.

Tak pojďte, posaďte se a vydejte se nastudovat, jak se stát osamělou duší, jako je Blair. Třeba už k tomu máte solidně nakročeno, aniž byste si to uvědomili.

okeey
02.12.2020 5 z 5

Tohle je rozhodně kniha, která se vymyká všem těm pozitivně naladěným, smyslu života hledajícím knihám dnešní doby. Velice humorně psaná a netradičně zpracovaná ,,příručka", jak se vymykat zavedeným a nepsaným pravidlům, zkrátka návod na to, jak se stát asociálem. Závěrem je třeba dodat, že kniha je velmi vtipně psaná. Rozhodně doporučuji, je přečtená opravdu za chvilinku.

Pitbullka
15.11.2020 4 z 5

Vtipně a nápaditě zpracovaná kniha, ve které jsem se mnohdy našla. Skvělý oddech.

.Simi.
23.10.2020

Vtipná a milá knížka. Přečtená ani ne za hodinku.