Jak vychovat šťastné dítě

Jak vychovat šťastné dítě https://www.databazeknih.cz/img/books/96_/96205/jak-vychovat-stastne-dite-96205.jpg 4 13 5

Máte děti nebo se je chystáte mít? Pak je tato kniha, právě pro vás! V rozšířeném vydání úspěšné knihy Rodičovství není pro každého autorka předává bohaté zkušenosti, které získala ve své psychologické poradně ve Spojených státech. Vychází přitom z poznatku, že i nenarozené dítě vnímá, cítí a objevují se u něj rozumové aktivity, a ze zjištění, že většina problémů u lidí vzniká v raném dětství, ale i při porodu nebo před ním. Zdůrazňuje význam rodičů a radí, jak u vašeho dítěte výchovou rozvinout ty nejlepší rysy a potlačit nežádoucí vlastnosti. Kniha se zabývá posledními objevy o fyzickém a duševním životě plodu. Komunikací s dosud nenarozeným dítětem. Uměním rodičovství. Dítě není hračka Kdy začít s výchovou? Umíme dětem říct ne? Děti se ptají Pracující matka... celý text

Přidat komentář

Nicole_picole
01.05.2021 2 z 5

Tohle vážně ne. Kecy kecy kecy. Působilo to na mě jako slátanina myšlenek autorky. Navíc na dnešní dobu samozřejmě dost zastaralé.

MartinaB78
22.02.2021 5 z 5

Kniha se mi velmi líbila. Mohu doporučit.


Levandulle
15.02.2019 2 z 5

Některé postřehy nejsou špatné, jako celek při výchově mnoho nepomůže.

onRock
31.10.2017 odpad!

Pokiaľ chcete kvalitnú knihu o výchove detí a prípravu na príchod dieťaťa do rodiny siahnite radšej po inom titule. Pokiaľ vás zaujíma pseudofilozofia, hypnóza a krčmová sociológia siahnite po tomto titule.

ducháček88
07.02.2012 5 z 5

Tuto knihu jsem četla již před lety ale musím říci že mě zaujala.Je v ní popsáno mnoho věcí které si málo lidí vůbec uvědomuje a tím i otvírá obzor na dané téma.Mohu doporučit.