Jak to tedy je se sexualitou?

Jak to tedy je se sexualitou? https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/280098/bmid_jak-to-tedy-je-se-sexualitou-LI2-280098.jpg 5 1 1

Tituly z edice, do které patří i tato knížka, jsou nejen ideálními pomocníky pro tatínky, maminky a vychovatele, ale jsou hlavně určeny pro samotné holky a kluky od 6 let. Za pomoci jednoduchých textů přiměřených jejich věku a názorných kreseb je přirozeně a spontánně seznamují s pojmy spojenými se sexualitou. Knížka, kterou právě držíte v ruce, vyvrací některé pomýlené představy, které se týkají sexuality, ale také otevírá témata, jako jsou sebeuspokojování či předcházení nebezpečí sexuálního obtěžování. Naučte se za pomoci této publikace komunikovat s dětmi o sexualitě přirozeně! Nabídněte jim srozumitelné a pravdivé informace!... celý text

Erotika Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Svojtka & Co
Originální název:

Verde o mentira? La Sexualida. , 2007


více info...

Přidat komentář

knihamouder
08.03.2017 5 z 5

Knížka je moc pěkně ilustrovaná, vše je nenásilně podáno, žádné učebnicové stereotypy. Myslím si, že by knížka mohla být i pro mladší děti 6-ti let. Kniha neobsahuje nejen stránku sexuality, ale třeba i odmítnutí cizího člověka, když chce dítě někam doprovodit nebo mu něco nabízí.
V tomto díle naleznete jak se má dítě vyrovnat, jak dítěti pomoci, když se mu někdo kvůli něčemu směje.
Jsou tu i ony nešťastné věty, co říkávají rodiče dětem, když si sahají tam, kam by si dle některých rodičů sahat neměli a ono vysvětlení, že to není pravda atd.
Za mě skvělá moderní knížka, s kterou se člověk nemusí bát, že se jeho dítko bude cítit špatně, když takovou knížku dostane a bude si ji číst, nebo když ji bude číst společně s rodiči.