Jak spolupracovat s anděly a přírodními duchy

Jak spolupracovat s anděly a přírodními duchy https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/368358/mid_jak-spolupracovat-s-andely-a-prirod-TjG-368358.jpg 5 2 1

Britská jasnovidka představuje svou vizi světa jako spojení fyzické zkušenosti a nehmotné složky, zastupované anděly a přírodními duchy. Její knížka je výzvou k respektování přírody, jejích zákonů a její duše.

Přidat komentář

Han-nah
13.01.2024 4 z 5

Nechodím do kostela, ale věřím. Každé ráno poděkuji vesmíru, že jsem se probudila a večer za prožitý den. V nadpřirozené věci umírněně věřím, ale vím, že život si řídím sama, ale s nějakým osudem. To, co udělám , si taky zdůvodním. Hodně jsem se poučila z již prožitého. Dovedu pomoci, odpustit sobě i druhým, snažím se s pokorou vážit toho, co mám. Jak mi řekl jeden známý léčitel, svou energii čerpám z přírody, procházky a zahrada. V těžké chvíli, kdy jsem pečovala o umírajícího manžela, mi sílu dodával v blízkém lesíku vysoký strom. Vždy, když jsem šla se psem na procházku, zastavila jsem se u něj, obejmula ho, podívala se do koruny stromu a vše jsem mu vyříkala, abych domů přišla usměvavá a svěží pro svého manžela. Vždy jsem svému milovanému stromu poděkovala a i teď , po letech, si k mému stromu zajdu jen tak, k zamyšlení a pozastavení se v našem hektickém životě.

Štítky knihy

andělé esoterismus, ezoterika

Autorovy knížky

Lorna Todd
americká
2001  90%Jak spolupracovat s anděly a přírodními duchy

Kniha Jak spolupracovat s anděly a přírodními duchy je v

Přečtených2x
Knihotéce1x
Chci si koupit2x