Jak si správně přát

Jak si správně přát https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/436679/bmid_jak-si-spravne-prat-lBr-436679.jpg 3 9 5

Kniha vás naučí přát si správným způsobem, tak, aby se vám splnily všechny vaše sny. Každý má v sobě přirozenou schopnost lidské mysli dosáhnout svých cílů pomocí tvůrčí představivosti, která vám pomůže dosáhnout skutečně přelomové a pozitivní změny ve vašem životě. Zkušený autor vám představí efektivní systém, jak si plnit sny, a také účinné metody, jak se vypořádat s těžkostmi, které na své cestě potkáváme. Pomocí tvůrčí představivosti můžete například: · zlepšit své zdraví · najít a vybudovat naplňující vztah · vylepšit svou kariéru a vydělat více peněz · rozšířit své možnosti a kreativitu · zbavit se depresí a špatných nálad.... celý text

Esoterika, astrologie, okultismus Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: ekniha , Grada
Originální název:

Creative Visualization for Beginners Achieve Your Goals & Make Your Dreams Come True , 2005


více info...

Přidat komentář

MalejTucnak
13.06.2022 4 z 5

Nejspíše jsem přečetla jinou knihu se stejným názvem, než na jakou jsem slyšela doporučení. Každopádně tahle kniha není nejhorší, ale její čtení chvílemi nudí. Zajímavé, ale za mě zbytečně zdlouhavé.

Supernova
09.07.2017 4 z 5

Koupila jsem tak trochu nedopatřením, když jsem sháněla titul stejného názvu od jiného autora. A nelituji, asi to tak mělo být. Autor vás provede nácvikem tvořivé představivosti, uvítala jsem příklady ze života jeho samého, jeho okolí i známých osobností. Vše navázáno na relaxační techniky. Hodně o síle pozitivního myšlení a celkovém náhledu na svět a život. Pochopitelně ve vás po přečtení zanechá několik otazníků, ale nezbývá než na vlastní kůži vyzkoušet ;)


jitka3162
08.12.2016 4 z 5

Kniha jak dosáhnout svého "american dreamu". A aneb vesmír to zařídí, ale vlastně se jedná jen o optimismus, který musíme mít v sobě. Milá kniha.

MissBlack
24.08.2015 4 z 5

Naprosto souhlasím s komentářem pode mnou. Několik knih jsem na toto téma už četla a opravdu forma se mi u této velmi líbila :) A plná nového elánu do zkoušení jsem také zhruba po 5. kapitole už zkoušela - a povedlo se, jak jinak :)

mariva
27.05.2015 5 z 5

Knížek na toto téma vychází spousta a je tedy logické, že se většinou opakují. Tahle je psána celkem příjemnou formou, takže se dobře čte a dokáže povzbudit. A protože se mi už mnohokrát potvrdilo, že někdy i nemožné sny se mohou splnit, proč to nezkoušet stále dál a dál...