Jak se vdát za toho pravého

Jak se vdát za toho pravého https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/53179/jak-se-vdat-za-toho-praveho-53179.jpg 4 6 2

Kniha je určena ženám, které mají zájem o vážné seznámení s mužem. --- NAUČTE SE MUŽE DOBŘE ZNÁT CO NA SEBE ABY BYL MUŽ BEZ SEBE

Literatura naučná Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Ivo Železný
Originální název:

How to marry the man of your choice


více info...

Přidat komentář

Odeba
19.11.2021 5 z 5

Knihu jsem dostala jako vtipný dárek. Nedalo mi to a přečetla jsem si ji. Moc mě zajímalo, jak bude aplikovatelná na dnešní dobu a naše podmínky, když ji napsala Američanka před více než 40 lety. A byla jsem mile překvapena. Dlouho se zajímám o vztahy a různé vztahové souvislosti atd., takže dokážu ocenit formulaci jednotlivých rad. Hodně z toho víme podvědomě, ale takto srozumitelně vysvětlit a zformulovat dokáže jen málokdo. A muži, nebojte se. Autorka nás nenabádá vycvičit z vás poslušného psíka, ba naopak. Učí ženy, jak si ověřit ještě před začátkem vztahu společné hodnoty, aby předešly zbytečným neshodám, jak muže podporovat a přitom na něm neviset. A hlavně - apeluje na zdravé sebevědomí každé ženy, bez nějž by se do vztahů vůbec neměly pouštět.
A kde autorka získala potřebnou kvalifikaci radit ostatním ženám ve vztazích? To se dočtete v předmluvě.

Shindo
08.08.2021 1 z 5

Výchova psa (pardon, manžela) od ženy, ktorá pravdepodobne bola svojim manželským životom frustrovaná natoľko, až z toho vznikla táto kniha. Ako smutný vtip možno obstojí, desím sa ale predstavy, že sa týmto niekto skutočne riadil.


Štítky knihy

láska partnerské vztahy seznamování

Autorovy další knížky

Margaret Kent
americká, 1942
1992  77%Jak se vdát za toho pravého
1993  100%Jak si manžela udržet a předejít nevěře
1993  50%Hledám místo za účelem sňatku