Jak rychle zbohatnout. Osvědčené rady i špinavé triky podnikatele na odpočinku.

Jak rychle zbohatnout. Osvědčené rady i špinavé triky podnikatele na odpočinku. https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/250598/bmid_jak-rychle-zbohatnout-osvedcene-rad-f9L-250598.jpg 4 14 7

Které návody na zbohatnutí jsou slepou uličkou a které skutečně fungují? Co je pro dosažení bohatství úplně nejdůležitější? S jakými neférovými postupy je třeba počítat? Co lidi na cestě ke zbohatnutí nejvíce brzdí? Jak zbohatnout díky podnikání? V této knize se dozvíte, jak bohatí lidé skutečně získávají své peníze, a to včetně metod, kterými by se nikdy nechlubili. Zjistíte, co je v podnikání zcela běžné, ale otevřeně to dosud nikdo neřekl: bez úplatků, všimného či provizí je velmi obtížné uspět a malé i velké lži jsou na denním pořádku. Kniha vám nejen odkryje skutečnost, jak to dosud nikdo neudělal, ale pomůže vám opravdu poznat sebe sama, vaše silné stránky a nalézt vaši vlastní cestu k finanční nezávislosti. Ať už se rozhodnete zbohatnout poctivě nebo využít některé z kontroverzních metod, existují vlastnosti, které budete potřebovat vždy, a kroky, které je třeba vždy učinit. Kromě podnikání se autor zabývá i dalšími způsoby, jak přijít k penězům, a varuje, na co si při nich dát pozor. Předkládá možnosti, jak krátkodobě i dlouhodobě investovat a nechat peníze vydělávat další peníze. Ukáže vám, jak na cestě k bohatství pracovat s jinými lidmi, jak je vybírat i jak se jich zbavovat a mnoho dalšího. Díky této knize už budete vědět, jak to ve světě bohatých chodí a jak se v tomto světě můžete ocitnout i vy!... celý text

Přidat komentář

Havran.
21.07.2023 5 z 5

Opravdu zábavná kniha plná mouder :)

Lubošovo
12.04.2023 4 z 5

Úplně nevím, jestli to bylo autorovým záměrem, ale já se královsky bavil. Sice netuším, kdo je pan Prešovský, ale nadchlo mě, že do knížky o zbohatnutí napíše, že mezi možnostmi je i bohatě se oženit, spekulovat nebo dědit. :-DDD
Celkově mi kniha přišla jako slovenská reakce na Ivo Tomana. S ničím se nemaže, dává konkrétní rady, nic neokecává. Opravdu mě to pobavilo. Bohužel se autor rozhodl vystupovat pod pseudonymem, takže neumím posoudit, jak moc jsou jeho historky a úspěchy pravdivé. Možná by se měl odtajnit, aby zvýšil svoji kredibilitu.


Beabooks
23.02.2022 4 z 5

Tato kniha je takovou příručkou, autor se snaží obsáhnout prakticky všechno, co může podnikavec dělat a s čím se může setkat. A to podle daných pravidel, ale i trochu bokem. Bez obalu uvádí špinavé triky, které jsou v byznysu běžné a se kterými se jakožto podnikatelé, můžete setkat. Na rovinu vám vysvětlí, jak to chodí, co z toho budete nebo nebudete mít, jaká jsou rizika. K ničemu samozřejmě nenabádá a mnohdy spíše odrazuje. Mě toto upřímné odhalení přišlo jako velmi zajímavý vhled, který boří mýtus, že “s poctivostí nejdál dojdeš” (ale všeho s mírou, že).

Prince_of_book
13.11.2021 4 z 5

Velmi zajímavá kniha v poměru cena/výkon. Stojí 50korun a je v ní spoustu zajímavostí a dobrých postřehů a dokonce i vtipných momentů. Dojem z knihy kazí jen fakt, že se v ní autor sem tam opakuje a je to postřehnutelné.

8/10.

Kyborg
28.09.2017 5 z 5

Jedna z najlepších kníh o podnikaní a realite v našom stredoeurópskom prostredí.

ladyba
23.10.2015 4 z 5

Trošku bližší federální pohled na rozvoj osobnosti a podnikání, ale stejně se rady drží poměrně důlsedně amerických vzorů, které mj. najdete v doporučené literatuře. Dozvíte se dost o česko-slovenských nešvarech, např. v ne/vyplácení provizí, ale založit si vlastní fimru a vytvořit zrádci konkurenci, to už fakt chce odvahu.

mariva
03.06.2015 5 z 5

Název jsem brala s nadsázkou, podobných návodů na zbohatnutí dnes vychází spousta, ale kniha mě příjemně překvapila. Nejen že na rozdíl od ostatních vychází ne z amerických, ale z českých (slovenských) poměrů, ale navíc poskytuje skutečně reálné a praktické rady pro ty, kteří se chtějí pustit do podnikání. Takže i v případě, že nezbohatneme, je tu spousta rad do praktického života.

Autorovy knížky

2015  89%Jak rychle zbohatnout. Osvědčené rady i špinavé triky podnikatele na odpočinku.

Kniha Jak rychle zbohatnout. Osvědčené rady i špinavé triky podnikatele na odpočinku. je v

Přečtených16x
Doporučených2x
Knihotéce8x
Chystám se číst16x
Chci si koupit4x