Jak přežít puberťáky

Jak přežít puberťáky https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/403471/bmid_jak-prezit-pubertaky-P4h-403471.jpg 4 9 3

Předkládáme čtenářům 2. vydání (1. vydání - 2009) velmi úspěšné a zcela vyprodané knihy naší kmenové autorky psychoterapeutky a zanícené "pejskařky" PhDr. Zuzany Peterové. Život s puberťáky je po desetiletí stejný, nebo podobný ve všech rodinách. Bezmezně milujeme naše mimina, poté se snažíme dát začínajícím školákům všechno, co je v našich silách. Pomalu však ze svých iluzí ustupujeme a stáváme se realisty. Přichází puberta a z milovaného človíčka se stává fracek, kterého bychom občas nejraději roztrhli. Do jedné takové rodiny vám dáváme v osobitě chytrém humorném stylu nahlédnout očima jejího čtyřnohého příslušníka. Dozvíte se, jakých neskutečností je takový puberťák schopen a budete se radovat z toho, že u vás doma to ještě není tak hrozné.... celý text

Přidat komentář

LuccyS
23.12.2020 5 z 5

Velmi vtipná knížka, potřebovala jsem po těžší četbě trochu odlehčit a úplně mi kápla do noty, vřele doporučuji, čte se jako po másle :-)

čohynka
06.06.2013 5 z 5

Bomba!! Moc jsem se u knížky bavila, byla vtipná, čtivá.. Super, že je psaná z pohledu fenečky.. Knížka určitě nezklame žádného milovníka pejsků..


kutikk
20.12.2012 2 z 5

Knížka ani neohromí, ale ani neurazí. Taková oddychovka. Já osobně jsem byla z knížky zklamaná, čekala jsem, že bude vtipnější. Na knížce se mi líbilo, že je napsaná z pohled psí buldočky :)