Jak na to!

Jak na to! https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/341965/bmid_jak-na-to-F6q-341965.jpg 3 1 1

Jak složit košili? Jak přesadit kytku? Jak si udělat klasické martini? Jak jezdit na skateboardu? Jak správně držet dítě? Na tyto a mnoho a mnoho dalších otázek vám nabídne odpověd tato nepostradatelná kompletní obrázková publikace s pozoruhodným množstvím informací z nejrůznejších oblastí lidského života. Najdete v ní jednoduché instrukce metodou krok za krokem, které vám poradí s řešením 492 problémů, s nimiž se setká prakticky každý človek, a osm činností, kterým se každý rozumný človek raději vyhne. Najdete v ní osvědčená řešení nejrůznějších životních situací všedních i výjimečných, běžných i zcela neobvyklých. Této moderní zábavné a snadno použitelné knize zajisté rychle propadnete.... celý text

Hobby
Vydáno: , Svojtka & Co
Originální název:

Show me how , 2008


více info...

Přidat komentář

KosťaLevin
22.04.2017 3 z 5

Pokud jste jako Faust s právy filosofii a medicínu studovali a také teologií se pohříchu prokousali, jen jste zbytečně tratili čas. Všechno co potřebujete vědět k pochopení nehlubších otázek života totiž najdete v této knize.

Víte jak zahnat imaginární strašidla? Jak vyrobit z banánu chobotnici a naučit děti jíst ovoce a zeleninu? Nebo jak záludnou lstí zneškodnit dvě mraveniště na dvorku nebo žraloka, až budete plavat v jezeře? A co třeba jak se dostat ze svěrací kazajky? Čtěte! Čtěte dokud je čas, protože se svěrací kazajkou si správnou stránku už nenalistujete!

Autoři knihy

Lauren Smith
americká

Kniha Jak na to! je v

Právě čtených1x
Přečtených1x
Knihotéce4x