Jak jsem našla správnou životní cestu

Jak jsem našla správnou životní cestu https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/507097/mid_jak-jsem-nasla-spravnou-zivotni-ces-jZN-507097.png 4 1 1

Kniha obsahuje autobiografické vzpomínky autorky. Její cesty k Bohu a k církvi, popisuje těžkou nemoc, kterou s Boží pomocí překonala, záchranu před chemoterapií "za minutu dvanáct", její cesty do zahraničí za prací, nebo dobrodružné výpravy na vlastní pěst. Zmiňuje se o tom, jak začala psát, jak si splnila svůj sen z dětství až po ztrátě zdraví a mobility. Jak jí Pán Bůh pomohl zbavit se zčásti i tohoto handicapu.... celý text

Přidat komentář

Rose-Mary
17.02.2024 4 z 5

Autobiografická kniha Jany Císařové o její víře, osobních, pracovních a zájmových aktivitách. Jak jí Pán Bůh pomohl překonat těžké, někdy až nepřekonatelné životní události. Jak překonala těžkou zákeřnou nemoc, odkud vzala odvahu a sílu pustit se do psaní knih.
Krátká, ale výstižná knížka s pravdivými životními příběhy. Moje oblíbená autorka dalších knih, románů pro ženy.

jana-cisarova
05.03.2023

Co ještě říct k této knize, která je mojí autobiografií, počítaje zhruba od věku po čtyřicítce. Jak jsem našla tu správnou cestu životem, jak jsem našla cestu k té správné církvi. Co pro mne v životě udělal Bůh. Zachránil mne z těžké nemoci, zázrakem jsem unikla chemoterapii "za pět minut dvanáct", našel mi dočasné povolání při výuce cizích jazyků v době, kdy jsem ztratila zaměstnání a těžko bych ve svém věku hledala nové na úrovni vzdělání. Dovolil mi hodně cestovat a poznat cizí země, i přesto, že jsem na to neměla finanční prostředky. Dal mi dar psaní, což bych nikdy nevěřila, že bych po padesáti letech, když jsem ve svém mládí psala příběhy a romány "do šuplíku", byla schopná skutečně knihu napsat a během pěti let jich vydat už čtrnáct. Psala jsem bez problémů, aniž bych se musela namáhat, šlo to zázrakem úplně samo. Sice nějaké "mouchy" tam zůstaly, ale bohužel, korektury si dělám sama, nikdo mne nekontroluje.
A dál bych mohla jmenovat řadu věcí, za co vděčím Pánu Bohu. Jistěže jsem i něco ztratila. Mám handicap špatné mobility a spoustu dalších problémů, ale to je nic, proti tomu, co jsem dostala. Je to neskutečně mnoho, za co mohu Pánu Bohu děkovat.