Jak hospodařit se svým časem - pro úplné idioty

Jak hospodařit se svým časem - pro úplné idioty https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/206134/jak-hospodarit-se-svym-casem-pro-up-N83-206134.jpg 4 11 2

Kniha zkušeného poradce managementu poradí, jak si zorganizovat pracovní i rodinné nároky na čas (nové priority, rychlejší rozhodování, postupy pro využití každé minuty, kroky k účelnější časové organizaci práce, tipy pro uspořádání agendy kanceláře).

Přidat komentář

mataaskorice
15.08.2023 3 z 5

Musím říct, že mnohé myšlenky jsou opravdu přínosné. Některé čtenáře navedou na cestu, na kterou je jejich intuice už nějaký čas nenápadně vedla, jiné mohou být novinkou a dobrým tipem pro nějaký aspekt, který je fajn si do svého života přivést. Na knížce mi vadily dvě zásadní věci a to to, že kniha vychází z americké společnosti a jejích specifik, což se nemusí nutně potkávat s naší kulturou a druhým negativem je dřívější doba vzniku textu, nedívala jsem se, kdy byl text poprvé publikován, ale odhaduji to na devadesátá léta (časté zmiňování vhs kazet, faxů, walkmanů a zmínka o blížícím se roku 2000). Za tu dobu se společnost zase o hodně zrychlila, vliv technologií na naše životy vzrostl. To ovšem neznamená, že přečíst si tuto knihu je ztráta času. Pokud chcete zpomalit, opět převzít otěže nad svým životem, chcete se vymanit ze svého worhokolismu, potřebujete si uvědomit, že stíhat všechno (ať už v práci nebo na mateřské) stejně nejde, pak vám tato kniha může pomoci dospět k mnohým objevům a může vás nakopnout k rekonstrukci svého způsobu života.

MOu598
31.08.2017 5 z 5

Knížku jsem četla několikrát. Je super psaná, autor nás chápe.
Spousta rad jak ušetřit/získat čas.
Doporučuji.


Autorovy další knížky

1999  87%Jak hospodařit se svým časem - pro úplné idioty
2001  95%Jak zvládnout stres pro uplné idioty