Jak holky přicházej o iluze - Aneb Anatomie mýho prvního kluka

Jak holky přicházej o iluze - Aneb Anatomie mýho prvního kluka https://www.databazeknih.cz/img/books/85_/85746/jak-holky-prichazej--85746.jpg 4 31 10

Než se tohle všechno seběhlo, omezoval se můj intimní kontakt s příslušníkama opačnýho pohlaví všeho všudy na tělo klauna ze stolní hry Operace. Jasně že je to trapný, ale na naší škole prostě nebyli žádný kluci, který by stáli za řeč, natožpak za hřích.A pak jsem potkala Wese, čtvrťáka ze sousední školy. Možná to bylo tím jeho modrookým pohledem, nebo ve mně prostě jenom začaly řádit hormony, ale každopádně jsem se do něj zabouchla až po uši. A on do mě za chvíli taky. Nemohla jsem uvěřit, že to najednou tak intenzivně prožívám, vidím části těla, který jsem zatím znala jenom z Grayovy anatomie, a dokonce si na ně můžu i sáhnout. To jaro jsme s Wesem společně zažili spoustu věcí poprvé v životě. Byl to nervák. Byla to sranda. Byla to láska. Jenže potom přišel podzim…“ Dominika a Amy, nejlepší kamarádky a studentky čtvrtého ročníku jedné floridské střední školy, navštíví školní fotbalový zápas, kde se Dominika seznámí s místním běžeckým přeborníkem Wesleym. Wes je sice zpočátku nesmělý, ale po pár týdnech chatování a mailování začne s Dominikou doopravdy chodit. Brzy dojde na lámání chleba a o jedné plesové noci přijdou oba o panenství. Na podzim však každý odejde na jinou univerzitu a všechno je najednou jinak. Daria Snadowsky popisuje Dominičin první intimní vztah otevřeně a bez obalu. Nechává své hrdiny autenticky a živě promlouvat o všem, co prožívají – o tom, jak prožívají svou první lásku, o svých nemotorných pokusech o sblížení, o pohlavním styku, ale i masturbaci či orálním sexu, zkrátka o všem, co je přirozenou součástí jejich milostného vzplanutí. Román Jak holky přicházej o iluze je živě, poutavě a citlivě napsaná kniha určená zvídavým čtenářům a čtenářkám, kteří si kladou důležité otázky: Je sex a láska jedno a to samé? A co je ve vztahu vlastně normální? ... celý text

klaraj093
klaraj093
26.05.2020 4 z 5

Tuto knihu nyní považuji za trochu zbytečnou. Nicméně hodila se do výzvy. Četla jsem ji kdysi ve svých 14 a tenkrát mě nejspíše i bavila. Teď to bylo jen rychlo čtení. Pro mladé čtenářky je kniha vhodná.

nikikostadinova
nikikostadinova
20.03.2020 3 z 5

Tak další bod čtenářské výzvy splněn. Má to asi myšlenku, mladé dívky to bude zajímat a je to svižné čtení. Ale hlavní postava mě vytáčela do nepříčetnosti (já jsem bohužel nikdy nebyla úplně naivka no....). Taky mi příběh přišel dost předvídatelný a plytký. A pardon všem.....obálka,???


Mufka
Mufka
28.08.2018 3 z 5

Nejdříve jsem byla překvapena, proč byla kniha přeřazena z dětského oddělení v knihovně do "vyhnanství" dospělého oddělení, ale velmi záhy mi to došlo.. :-) Trochu mě mrzí, že několikrát zmiňované přibírání Dominiky nemělo na svědomí trochu něco jiného, to by příběh dostal jiné obrátky, ale budiž.. :-)

ellyem
ellyem
13.03.2017 4 z 5

Do knížky jsem se ihned začetla. Dominičiny pocity, které prožívala jsou zcela stejné, jako ty moje. Celou knížku jsem absolutně hltala a opět se mi při posledních pár stránkách chtělo brečet, že knížka končí. Určitě ji doporučuji všem, kteří milují červenou knihovnu. A koukala jsem na netu a je i Anatomy of a single girl, ale nevím, jestli je knížka i v češtině. Pokud ano, tak si ji určitě ráda přečtu! :)

sabistel
sabistel
13.07.2015

Příjemná oddychovka pro mladé slečny.

-markéta-
-markéta-
06.06.2015 5 z 5

Knihu jsem dostala od tety k 16-tým narozeninám a čekala jsem od ní, že to bude blbost, už podle názvu a obalu, ale spletla jsem se. Kniha byla skvěle napsaná, do detailu popsané city hlavní postavy. Ovšem už podle názvu je jasné, jak to dopadne, ale urćite knihu všem doporučuji. Je napsaná i vtipně. Proto si odemne kniha zaslouží 5 hvězdiček. :-)

en.bee
en.bee
12.11.2014

Není to špatná kniha.

niika
niika
28.08.2014 4 z 5

Na to, že jsem tuto literaturu pro mládež četla v dospělosti (půjčila jsem si jí v knihovně v oddělení pro dospělé), jsem se u knihy příjemně pobavila. Nejde o ujetý nebo přehnaně sladký příběh, jaký se v knihách tohoto typu objevuje. Jde o seriózní čtení o dospívání.

niika
niika
15.07.2014 4 z 5

Přestože se jedná o žánr dívčí román, knihu jsem objevila v oddělení pro dospělé a pobavila mě i tak. Kniha je dosti čtivá.

PriMula
PriMula
01.07.2014 5 z 5

Kniha strašně pěkná! :) Četla se lehce a rychle. Škoda že není další díl. :) Doporučuji.

Autorovy knížky

2008  72%Jak holky přicházej o iluze - Aneb Anatomie mýho prvního kluka

Kniha Jak holky přicházej o iluze - Aneb Anatomie mýho prvního kluka je v

Přečtených55x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených1x
Knihotéce13x
Chystám se číst2x
dalších seznamech1x