Obálka knihy Jak dosáhnout souhlasu - Zásady úspěšného vyjednávání

Komentáře knihy Jak dosáhnout souhlasu - Zásady úspěšného vyjednávání

chovanec
27.03.2024

Z principu může mít člověk k druhému 3 typy vztahů: může být jeho pán, jeho otrok či s ním vyjednávat. Proto je schopnost vyjednávat naprosto klíčová pro navazování dobrých dlouhodobých vztahů. Myslím, že kniha dobře popisuje základní principy vyjednávání i s příklady. Je to stále aktuální, nadčasová kniha. Osobně mi změnila pohled na celý život, bez nadsázky. Bohužel mnoho lidí vyjednávat neumí či nechce, takže je lepší hledat jiné a kompatibilní lidi, než měnit ty stávající nekompatibilní - viz třeba můj bývalý šéf.

roso.mak
13.04.2021

Prolistovala jsem poměrně se zaujetím. Jen mě chyběly odpovědi na otázky "Jak vyjednávat s absolutní sviní" a to i přesto, že autor tyto otázky pokládá. Jen, přestože ke každé vyplodí slušný odstavec, na ně neodpoví.

AKul
12.03.2018

Klasika, kterou by si měl přečíst každý, kdo se chce zlepšit ve vyjednávání. Jen mi vadí nepřesný český překlad (například "postoj" místo "pozice"). Napoprvé kniha může někdy připadat trochu abstraktní, to se zlepší při dalším čtení (a postupném získávání zkušeností při vyjednávání).

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi