Jak být Caroline

Jak být Caroline https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/478892/bmid_jak-byt-caroline-vYk-478892.png 3 21 7

Jak být Caroline série

1. díl

Jak být Caroline je příběh novodobého Robina Hooda – hřejivý, zamotaný, romantický, a s pořádnou dávkou humoru i napětí. Caroline čeká na den, kdy její život začne. Sní o tom, že si otevře vlastní tapas restauraci, jenže do počáteční investice jí zbývá alespoň půl milionu. A tak se zatím musí spokojit s obsluhováním lahůdkového pultu v supermarketu Maxfood. Mezi směnami tráví čas v kuchyni nebo se svým otcem – bývalým šéfkuchařem žijícím na hranici zákona. Prožije několik záletů (a ne vždy s těmi nejlepšími muži), a spřátelí se se svobodnou matkou Bente. Zároveň se pokouší navázat kontakt se svou mámou, jejíž život po smrti Carolinina mladšího bratra ztratil směr. Jednoho dne dostane Caroline od svého kolegy nečekanou nabídku. Stal by se z ní spolupachatel trestného činu, který by jí v případě úspěchu pomohl naplnit sen.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Omega
Originální název:

Konsten att vara Caroline , 2015


více info...

Přidat komentář

kikikrat
01.03.2023 4 z 5

Hlavní problém této knihy je ta samolepka Romantika. Myslím, že to naláká hlavně čtenáře romantiky a ti jsou pak zklamaní protože tam opravdu žádná romantika není. Je to spíš román pro ženy s neobyčejnou hlavní hrdinkou, která si prošla složitějším dětsvím a vy pomalu odkrýváte její minulost a zároveň řešíte její menší i velké úlety. A mě se to moc líbilo! Caroline rozhodně není žádná kladná hrdinka a její myšlení je vlastně dost zvláštní. Kniha je čtivá a zábavná, ne že bych se smála nějak nahlas ale bylo to vtipné tím severským způsobem. Takže jako romantika ne ale jako skvělá oddechovka s trochu jinou hlavní hrdinkou ano!

Adush.adush
11.02.2022

Nedávalo mi to hlavu ani patu, a romantiku? To nevidělo ani z rychlíku dočetla jsem, protože jsem čekala, že se tam někde ta romantika objeví a nic


bubator
16.04.2020 1 z 5

Romantika a ani humor v knizce nebyl jak slibuje obal. 3/4 knizky nezazivne, zbytecna omacka okolo vseho, pak se to rozjede asi na 10 stranek ale pak teda zvlastni zvrat a umely konec. K teto knize se uz nikdy nevratim.

hnilda3
14.12.2019 3 z 5

Námět zajímavý, ale že by to teda bylo romantické nebo snad i vtipné, mi tedy nepřišlo. A napínavé to bylo asi tak tři minuty... Asi mají na severu jiné vnímání romantiky a humoru :-).

ZetHolda
26.08.2019 odpad!

Bohuzel, knihu jsem nedocetla a skoncila v pulce. Hlavni hrdinka mi byla nesympaticka a nejak ki unikalo, o co vlastne v pribehu jde.

olejnice
08.08.2019 2 z 5

No to byla blbost ! Na obalu napsano romantika ? Autor ma divne predstavy o romantice..

natynka21
17.06.2019 4 z 5

super oddechovka :)

Autorovy knížky

Peter Barlach
švédská, 1968
2018  59%Jak být Caroline

Kniha Jak být Caroline je v

Právě čtených1x
Přečtených40x
Čtenářské výzvě5x
Knihotéce86x
Chystám se číst20x
Chci si koupit4x