Já, Steve

Já, Steve https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/123459/ja-steve-123459.jpg 3 7 3

Steve Jobs vlastními slovy. Kniha Já, Steve zachycuje velkého vizionáře a podnikatelského génia Steva Jobse prostřednictvím jeho vlastních slov - od roku 1976 hovořil o svých názorech na veřejnosti a využíval k tomu všech příležitostí - tiskových prohlášení, setkání pořádaných při příležitosti uvedení na trh nového výrobku, rozhovorů atd. V knize Já, Steve jsou shrnuta pozoruhodná a inspirující prohlášení o tom, jak v dnešní době podnikat, která po sobě zakladatel společnosti Apple zanechal.... celý text

Přidat komentář

Venda32
16.02.2020 3 z 5

Kniha na mě působí dojmem rychlokvašky. Hlavně něco o Stevovi napsat a napakovat se na něm. Sebrat pár citátů, seskládat je dohromady a vydat z nich knihu. No, nevím.
Tři hvězdy jsou za to co řekl Steve Jobs, jinak bych použil horší hodnocení. Bohužel.

dexterman
22.09.2017 4 z 5

Jaký byl vlastně Jobs ? tak takovou otázku si pokládám už dlouho , Tato kniha ve které jsou popsány jeho postoje , názory toho docela dost odhaluje . Je to ovšem velice krátká kniha . Těžko říct jaký vlastně byl . Podle toho co jsem zatím přečetl to byl velmi ambiciozní a cílevědomí člověk se kterým bylo dost těžké pracovat . Jeho názory a potřeba něco převratného vyrobit dávali jeho kolegům asi dost zabrat . K samotné knize . Je opravdu velice krátká a je to na čtení tak do vlaku .


cz_lynn
29.05.2016 2 z 5

Třeba ji ocením někdy příště, později... Teď se hodí jako zářez do čtenářské výzvy. Dvě moudra a časová osa, co kdy kde... to bylo zajímavé.